Σκορδά - Σπυροπούλου: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε τυχαία συνάντηση!

16.11.2015
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εκδικαστεί η αγωγή που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, πέρυσι τον χειμώνα. Μάλιστα, ο Λιάγκας όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του ζήτησε να μεσολαβήσει, μπας και αλλάξει γνώμη η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha.

Και τώρα, λίγες μέρες πριν το δικαστήριο, η Κων/να συναντήθηκε τυχαία με τη Φαίη Σκορδά. Οι δυο τους βρέθηκαν σε θεατρική πρεμιέρα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ρωτήσουν για τη δίκη και τις σχέσεις τους. Και οι δηλώσεις των ξανθών κυριών μας έκαψαν τον εγκέφαλο.

Η Φαίη μάς τα παρουσίασε πολύ όμορφα, χαλαρά, ροζ, δεν τρέχει κάστανο και αποκάλυψε ότι θα πάνε και για ποτό. «Μιλήσαμε, γιατί όχι; Η δικαστική διαμάχη τι έχει να κάνει με το αν χαιρετηθήκαμε; Χαιρετηθήκαμε, μιλήσαμε μια χαρά» είπε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Σπυροπούλου, πάλι, είχε άλλη άποψη και τη… γείωσε κανονικά τη Σκορδά. «Δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Δεν θέλω να το κάνω τσίρκο», είπε με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Και αποχώρησε.