Λιάγκας: Το «καρφί» στο Μπέζο για τα νούμερα τηλεθέασης

19.11.2015
Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιάννης Μπέζος κι αναφέρθηκε τόσο στους νέους ηθοποιούς, τους οποίους συνέκρινε με τους παλαιούς, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης για τα οποία είπε ότι δε δείχνουν την εκτίμηση του κόσμου για μία σειρά, αλλά το πόσοι τηλεθεατές την είδαν τη δεδομένη στιγμή προβολής της.

Σε αυτή τη δήλωση εξέφρασε στη συνέχεια την αντίθεσή του ο Γιώργος Λιάγκας εκφράζοντας τη δική του άποψη επί του θέματος:

«Επιτρέψτε μου να μιλήσω. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ, αλλά θεωρώ ότι εδώ έχει λάθος. Θα τα πω και μπροστά του γιατί δεν μου αρέσει να τα λέω από πίσω του. Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι όσοι κρινόμαστε από τον κόσμο πώς θα μετρηθούμε είτε από τα νούμερα είτε από τα πόσα εισιτήρια κόβονται. Δεν μπορούμε όταν κάνουμε επιτυχία να μη μιλάμε καθόλου και να λέμε μια χαρά είναι τα νούμερα και όταν δεν κάνουμε επιτυχία... Ο Πέτρος ήρθε προχθές και το είπε ότι δεν κάναμε επιτυχία μέχρι στιγμής, δεν πήγαν καλά το σίριαλ.

Το ότι δεν πήγε καλά το σίριαλ του Μπέζου και του Φιλιππίδη δεν σημαίνει ότι είναι κακοί ηθοποιοί. Από τη στιγμή που μετριόμαστε, πρέπει να αποφασίσουμε ποιό είναι αυτό που μας μετράει. Δεν μπορώ να λέω ότι έκανα αποτυχία 10%, αλλά με εκτιμά ο κόσμος. Τι πάει να πει αυτό το πράγμα ρε παιδιά;»