Απίστευτο: Η Μηλιαρέση ζει σήμερα με τα λεφτά του "Ρουκ Ζουκ"!

23.11.2015
Το "Ρουκ Ζουκ" θεωρείται μέχρι σήμερα - και διόλου τυχαία - από τα πιο πετυχημένα παιγνίδια στην ιστορία της τηλεόρασης. Μάλιστα, την περίοδο που προβαλλόταν από τη συχνότητα του Mega, σημείωνε απίστευτα νούμερα, ενώ η Μαίρη Μηλιαρέση που το παρουσίαζε, είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται.

Η οικοδέσποινα του ιστορικού τηλεπαιγνιδιού μίλησε για το "Ρουκ Ζουκ", κάνοντας αποκαλύψεις που μας εξέπληξαν. Μάλιστα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για πρώτη φορά, το παρασκήνιο πριν αναλάβει χρέη παρουσιάστριας.

"Θα πρέπει να πω αυτό που είναι πάρα πολύ αστείο. Καταρχήν, το παιγνίδι αυτό που με έβαλε στην τηλεόραση, το παιγνίδι που με έκανε γνωστή και το παιγνίδι από το οποίο έβγαλα λεφτά κι ευτυχώς αν δεν τα είχα βγάλει αυτά λίγα λεφτάκια και δεν είχα μυαλό να τα μαζέψω, δεν θα είχα τώρα να ζήσω. Γιατί από αυτά ζω ακόμα. Ζω ακόμα από το Ρουκ Ζουκ. Δεν τα χάλασα ποτέ αυτά τα λεφτά, δεν έκανε έξοδα περίεργα", αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε:

«Με κάλεσαν στο MEGA και μου έλεγε ο κ. Καλημέρης 'έλα να κάνεις το παιχνίδι' και εγώ του έλεγα όχι. Πρόταση στον Καλημέρη με είχε κάνει ο Μικρούτσικος. Είχε το πρωινό ο Μικρούτσικος και έχω πάει στην εκπομπή του για να τραγουδήσω ένα τραγούδι μου, από τον δίσκο μου τότε. Και λέει ο Μικρούτσικος στον Καλημέρη 'την είδες την κοπελίτσα που είχε έρθει την καινούργια που τραγούδησε;'. Ο Μικρούτσικος με πρότεινε στον Καλημέρη, με πήραν τηλέφωνο, εγώ τραγουδούσα με τον Πάριο στον Διογένη εκείνη την εποχή. Ο τρόπος του λέγειν τραγουδούσα, τη γλάστρα έκανα, αλλά είχα πέραση. Και του έλεγα του Καλημέρη "όχι" γιατί μου είπαν ότι θα κάνω και δεύτερο δίσκο τώρα και η τηλεόραση θα κάνει κακό στην καριέρα μου'. Να μην στα πολυλογώ, τα κατάφεραν, με έπεισαν και ευτυχώς που το κάνανε γιατί ήταν για μένα πολύ μεγάλος σταθμός».