Λιάγκας για Ουγγαρέζο: "Είσαι ξεφτίλας και κότα"!

03.12.2015
Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Εξάλλου, οι δυο τους για πολύ καιρό δεν μιλούσαν καν. Αλλά άπαξ και πήγε ο Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι, έγιναν και πάλι φίλοι!

Αν και ο Λιάγκας με κάθε ευκαιρία φροντίζει να τα χώνει στον "Δημητρώ" του με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τα μπαλώσει. Και το ίδιο έγινε και το πρωί της Πέμπτης (3/12), όταν ο Λιάγκας αποκάλεσε τον Ουγγαρεζο στον αέρα... "ξεφτίλα" και "κότα"!!!! Τι συνέβη;

Αφορμή στάθηκε το απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές τον Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη, που έφυγαν από το θέατρο, όταν ανακάλυψαν ότι εκεί ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής. Το σκηνικό είχε σχολιαστεί στο Πρωινό την προηγούμενη μέρα, αλλά ο Λιάγκας έλειπε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων. Αλλά με την επιστροφη του φρόντισε να τοποθετηθεί στο θέμα.

"Δεν είναι δυνατόν, όταν είαι τσακωμένος με κάποιον. Είναι γνωστό ότι μισιούνται ο Ουγγαρέζος με τον σεφερλή" είπε αρχικά, με τη Φαίη να τον διορθώνει ότι δεν μισιούνται. Αλλά ο Λιάγκας δεν πτοήθηκε και συνέχισε, ανεβάζοντας τους τόνους.

"Στις κάμερες... στην πραγματικότητα; Παιδιά, πρέπει να αποφασίσουμε, μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Έφυγε γιατί είναι κότα!!! Θεωρώ ότι στην κόντρα με τον Σεφερλή, ότι έχει 90% δίκιο ο Ουγγαρέζος και 10% άδικο ο Ουγγαρέζος που έθιξε προσωπικό θέμα του Σεφερλή. Πάει σε μία εκδήλωση, γιατί να φανεί ότι εσύ κολώνεις και φεύγεις, όταν πας; δε μπορεί να σηκώνεσαι να φεύγεις. Φάνηκες ότι είσαι ξεφτίλας", είπε και ελάλησε.