Τατιάνα Στεφανίδου: «Χαίρομαι που τον έχω κοντά μου» [vds]

03.12.2015
Μετά από αρκετά χρόνια Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος συνυπάρχουν και πάλι στο ίδιο κανάλι και συγκεκριμένα στο Epsilon αφού εκείνη παρουσιάζει το απογευματινό «Τατιάνα Live» και προσεχώς ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παίρνει σκυτάλη με το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησαν για τη συνύπαρξή τους με την Τατιάνα να λέει:

«Χαίρομαι πάρα πολύ να τον έχω κοντά μου, σε προσωπικό επίπεδο πάντα. Η Φαίη και ο Γιώργος το ξέρουν καλά, είναι ωραίο να ανοίγεις την πόρτα του γραφείου σου και να ξέρεις ότι κάποια στιγμή -αν και τα ωράρια μας δεν ταιριάζουν γιατί εγώ τελειώνω όταν εκείνος θα αρχίζει- μπορείς να έχεις ένα βλέμμα, να δώσεις μια αγκαλιά στον άνθρωπο σου».

Από πλευράς του ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε:

«Είναι διαφορετική η δουλειά που ο καθένας μας κάνει και τυχαίνει να είμαστε στο ίδιο κανάλι, όπως συμβαίνει τώρα, άλλες φορές πολλά χρόνια να δουλεύουμε σε διαφορετικά κανάλια. Είμαστε επαγγελματίες, άρα δεν επιδιώκουμε να είμαστε στο ίδιο κανάλι ή σε διαφορετικό κανάλι, τυχαίνει μια έτσι μια αλλιώς.»

Τέλος, η Τατιάνα αναφέρθηκε στα νούμερα της εκπομπής της με τα οποία είναι δικαίως ευχαριστημένη:

«Τα νούμερα ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα γιατί πήρα ένα ρίσκο πηγαίνοντας σε ένα ανερχόμενο κανάλι όπως το Epsilon».