Η Σπυροπούλου «καρφώνει» την Ελένη και τη φιλία τους [vds]

09.12.2015
Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χτες βράδυ (8/12/2015) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε και για τις φιλίες της στον Άλφα.

Όταν ο Θέμος ρώτησε την Κωνσταντίνα με ποια άτομα στον Άλφα έχει έρθει πιο κοντά, αναφέρωντας ταυτόχρονα και την Ελένη Μενεγάκη, η Σπυροπούλου «κάρφωσε» την φιλία της με την Ελένη απαντώντας:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 15 χρόνια ΟΛΑ: Θυμάσαι όλα τα σέξι κορίτσια του Θέμου;

«Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου. Παραδειγματίστηκα από αυτό, οπότε αυτή είναι μια ερώτηση που καλύτερα να μου την κάνει κάποιος σε 20 χρόνια.

Είναι πολύ ουτοπικό να το συζητάω τώρα. Οι σχέσεις, οι φιλίες δοκιμάζονται. Δεν είναι κάτι που το λες στον ένα μήνα ή στον ένα χρόνo ή μπορεί να είσαι ελεύθερος, να είναι και ο άλλος ελεύθερος, να έχετε την ίδια καθημερινότητα. Εκεί μπορεί να συμπορευτείτε για λίγο διάστημα. Οι φιλίες κρίνονται στα δύσκολα, όταν ο άλλος έχει άλλο πρόγραμμα από σένα».

Κι εκεί που η Δούκισσα ρώτησε αν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε γυναίκες που κάνουν την ίδια δουλειά, η Σπυροπούλου και πάλι πέταξε τις σπόντες της:

«Είναι δύσκολο να έρθεις κοντά με ανθρώπους, που ο καθένας έχει το πρόγραμμά του. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε στις κοινωνικές συναντήσεις» τόνισε η Σπυροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 φορές που ο φακός «τσάκωσε» τον Κοντομηνά με τη Σπυροπούλου