Δε φαντάζεσαι ποια ηθοποιός παραλίγο να παίξει την Κάρι στο "Sex and the City" [photo]

08.02.2016
Όταν έχεις ταυτίσει μία ηθοποιό με ένα ρόλο, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση για χρόνια ολόκληρα σου είναι σίγουρα αδιανόητο να φανταστείς κάποια άλλη να τον ενσαρκώνει.

Ωστόσο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιά άλλη ηθοποιό είχαν στα υπόψη τους οι υπεύθυνοι του HBO για το ρόλο της Κάρι Μπράντσοου στο “Sex and the City” μετά από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε περίπτωση που εκείνη απέρριπτε το ρόλο.

Και για να μη νομίζεις ότι είμαστε υπερβολικοί, ακόμα και τα συμβόλαια ήταν έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές σε περίπτωση που η Σάρα έλεγε “όχι”. Εξάλλου, στα αμερικανικά δίκτυα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και το ξέρουμε χρόνια τώρα.

Η αναπληρωματική “Κάρι Μπράντσοου” λοιπόν ήταν η σήμερα 49χρονη Λίζα Έντελσταϊν, την οποία έχουμε αγαπήσει από τους ρόλους της στις σειρές “House M.D”, “Felicity”, “Castle”, “The Good Wife”, “Scandal”.

Πώς; το πήρε που έχασε το ρόλο μέσα από τα χέρια της; Μάλλον βαριά εάν κρίνουμε από τη δήλωσή της πως δεν έχει δει τη σειρά καθόλου λόγω αυτής της συγκυρίας.

Όπως δήλωσε στο Access Hollywood Live:

«Δεν ήταν φήμη, συνέβη στ΄ αλήθεια. Ήταν 50 -50. Όλα εξαρτιόνταν από το αν η Sarah Jessica Parker θα έλεγε το ναι. Το συμβόλαιο μου ήταν έτοιμο και περίμενα».