Ο Μάνος Ιωάννου "έκραξε άγρια" τα πρωινά- Η απάντηση του Λιάγκα [vds]

10.02.2016
Κατά καιρούς ο Ο Μάνος Ιωάννου έχει απασχολήσει αρκετά με την προσωπική του ζωή τα Μέσα και σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ έδειξε ότι δεν του αρέσει ο τρόπος που σχολιάζουν τα πρωινά τα προσωπικά των επωνύμων.

Στο “Πρωινό” η Μαρία Ηλιάκη διάβασε απόσπασμα:

«Οι εκπομπές θέλουν να πουλάνε “κιτρινίλα” και λένε ότι ο τάδε είπε αυτό για τον δείνα, ενώ στην πραγματικότητα εννοούσε κάτι άλλο, για να δημιουργήσουν ίντριγκα και να πουλήσουν κανένα θέμα. Παλιά είχαμε τη μεσημεριανή ζώνη που ασχολούνταν με όλα αυτά. Τώρα αυτό το πράγμα έχει μεταφερθεί στα πρωινά, όπου μαζί με τη μαγειρική, τα ζώδια και τα λοιπά έχουν και μια ώρα gossip και “που σε πονεί και που σε σφάζει”! Δεν τους αρέσει τίποτα και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Αλλά αφού τους αρέσει τόσο πολύ να σχολιάζουν τις ζωές των άλλων, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σχολιάζουν και τις δικές τους. Κι αυτό που δεν αντιλαμβάνονται , επειδή αυτές οι θέσεις αλλάζουν κάθε τέσσερα-πέντε χρόνια, είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν κάποιοι άλλοι στο πόστο τους κι αυτά που λένε τώρα θα τα λουστούν οι ίδιοι μετά…».

Η απάντηση του Λιάγκα ήταν άμεση:

«Πάντα είχαν τα πρωινά gossip. Μας έχουν ξεσκίσει όλοι. Μας περνούν γενεές 14, μας έχουν κάνει εξώφυλλα, μας έχουν αλλάξει, τι άλλο να κάνουν πια;»