Είναι ευχαριστημένη η Ντορέττα από τα νούμερα τηλεθέασης; Τι δήλωσε

10.02.2016
Φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Mega στη ζώνη 10.00-13.00 με την εκπομπή να βρίσκεται απέναντι από το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU η Ντορέττα μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και για το αν νιώθει αδικημένη από αυτά:

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παίρνω προσωπικά, ακόμα κι αν κάναμε 40άρια. Την εκπομπή δεν τη κάνω μόνη μου. Είναι η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, η ομάδα πίσω. Σε μια εκπομπή παίζουν πολλά ρόλο, από τα σκηνικά, τα φώτα, μέχρι τον κόσμο, τα θέματα, τους δημοσιογράφους. Νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να παίρνει προσωπικά είτε την αποτυχία είτε την επιτυχία. Ειδικά αν δεν κάνεις one man show. Δεν θεωρώ ότι έχω αδικηθεί. Θεωρώ ότι η εκπομπή δεν κάνει τα νούμερα που της αξίζουν, γιατί είναι πολύ καλή και από άποψη θεματολογίας και επικαιρότητας και καλεσμένων και συζητήσεων και κεφιού. Κι επειδή πιστεύω ότι είναι καλύτερη η εκπομπή από τα νούμερα που κάνει, θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτο, κάποια στιγμή, να φτάσουμε αυτά που μας αξίζουν. Γι’ αυτό και δεν απογοητεύομαι.»