Game of Thrones: Είναι όλοι νεκροί στο νέο τίζερ της 6ης σεζόν [vds]

15.02.2016
Πριν από λίγες μέρες είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της επόμενης σεζόν όμως αυτές οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα έχουν ταράξει διαφορετικά τους απανταχού φανς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Το "Game of Thrones" επιστρέφει στις οθόνες μας στις 24/4/2016 και οι παραγωγοί του φροντίζουν σιγά σιγά να ρίχνουν το απαραίτητο "τυράκι" για να μας.. "ψήνουν". Μετά τις 20 φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα που αποκάλυψαν πολλά σχετικά με το ποιος ζει ποιος πέθανε τελικά -αν και αυτό συζητιέται πολύ, όπως φαίνεται- σήμερα έχουμε το πρώτο τιζεράκι που άναψε άλλες φωτιές...

[Κάνε κλικ εδώ για να δεις το εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό]

Σε αυτό το σημείο προειδοποιύμε φυσικά για SPOILERS. Όποιος γυρίσει τη σελίδα το κάνει με δική του ευθύνη!

Παρόλο που δεν είναι αυτό το επίσημο τρέιλερ της σεζόν -το επίσημο έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή- οι εικόνες ταράζουν πραγματικά.

Game of Thrones returns 4.24.16

Δημοσιεύτηκε από Game of Thrones στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Ναι ναι, καλά είδατε. Ανάμεσα στους νεκρούς του Hall of Faces ξεχωρίσαμε τον Ρομπ Σταρ, τον Τζόφρι Μπαράθεον, την Κέιτλιν Σταρκ, τον Τζον Σνόου [λύγμ], αλλα και τον Τύριον Λάνιστερ, και στο τέλος όλους... Ακόμη και την Καλίσι, τη Σάνσα, την Αρια..

Τώρα αυτό ή που σημαίνει αυτό που βλέπουμε οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλο δάκρυ, ή που μας λέει το αντίθετο και είναι όλοι ζωντανοί [λες;] ή που απλά τονίζει το πόσο αναλώσιμοι είναι όλοι οι ήρωες...

Υπομονονή... Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει..