"Λύγισαν" on air Χασαπόπουλος - Τάκης για το χαμό της Παπουτσάκη [vds]

15.02.2016
Την ανιση μάχη με τον καρκίνο έχασε το περασμένο Σάββατο (13/2) η αξιόλογη δημοσιογράφος, Μαρία Παπουτσάκη. Η ρεπόρτερ του Mega ήταν ιδιαίτερα αγαπητή όχι μόνο στο Μεγάλο κανάλι, αλλά σε όλους τους συναδέλφους της, απ' όλους τους χώρους.

Η Παπουτσάκη επί σειρά ετών κάλυπτε το εκπαιδευτικό κι εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, ενώ ο χαμός της βύθισε στο πένθος, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Μάλιστα, στο Mega όπου εργάστηκε για 23 χρόνια, η απώλεια της συγκλόνισε τους συναδέλφους της.

Το πρωί της Κυριακής (14/2) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Δημήτρης Τάκης θέλησαν να κλείσουν την εκπομπή, "Mega Σαββατοκύριακο" με το δικό τους "αντίο" στη φίλη τους Μαρία. Ωστόσο, δεν άντεξαν κι έβαλαν τα κλάματα στον "αέρα".

Η Μαρία Παπουτσάκη "έφυγε" σε ηλικία 61 χρόνων, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Εργάστηκε επί 23 χρόνια στο Mega, αλλά και στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Πρώτη, Αυριανή και Επικαιρότητα, στα περιοδικό Ταχυδρόμος, στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash καθώς και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, από το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Οξείας για τη προσφορά της