"Πάτωσε" η Θρασκιά στην πρεμιέρα της, παρά τα... νεύρα!

15.02.2016
Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή (14/2) η Ράνια Θρασκιά και παρόλο που το όνομα της έπαιξε πολύ τις προηγούμενες μέρες, ειδικά μετά τον καβγά της με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, τα νούμερα δεν ήταν τα προσδοκώμενα.

Και το κυριότερο; Μάλλον διέψευσαν και τις προσδοκίες της Φαίης της Σκορδά, η οποία "έσκιζε" τα ρούχα της για την παρουσιάστρια φίλη της και πόσο λείεπει από την τηλεόραση.

Έλειψε τελικά η Θρασκιά στην τιβί; Είχε αγωνία και κυρίως λαχτάρα το τηλεοπτικό κοινό να τη δει; Τα πήγε καλύτερα από τη Δούκισσα Νομικού, την οποία διαδέχτηκε;.

Τώρα, αν απαντήσουμε ένα... "όχι σε όλα", μάλλον θα φανούμε κακοί. Για αυτό αφήνουμε τα νούμερα να μιλήσουν από μόνα τους.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Στην πρεμιέρα η Θρασκιά έκανε στο γενικό 9,7%, ενώ στα δυναμικά κοινά μόλις 8,5%. Πάντως, η Ράνια το πάλεψε και μέχρι σπόντες για τον Γρηγόρη Αρναουτογλου πέταξε, όταν ο συνεργάτης της, Σάββας Πούμπουρας τη ρώτησε αν παίρνει το κινητό στην τουαλέτα.

«Είμαστε σε ποιανού εκπομπή; Γιατί αυτά είναι άλλων εκπομπές. Εμείς είμαστε στο “joy” πολιτισμένοι άνθρωποι. Πόσο πιο χαμηλά το επίπεδο; Θες να το διατηρήσουμε λίγο; Θέλω να σου θυμίσω ότι έλεγα δελτία ειδήσεων πάρα πολλά χρόνια. Αυτά θα κάνει στην εκπομπή; Δεν τα κάνω εγώ αυτά» είπε και καλά εκνευρισμένη.

Και το πιάσαμε το υποννοούμενο κι εμείς και αυτό το 9,7% που την είδε!