Πάνια: Έκλεισε το τηλέφωνο σε παπά όταν αναφέρθηκε στο γιο της! [vds]

09.03.2016
Η Αννίτα Πάνια έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Ανδρέα από το γάμο της με το Νίκο Καρβέλα. Και η παρουσιάστρια όχι μόνο έχει φροντίσει να τον προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν θέλει να αναφέρεται καν σε αυτόν δημοσίως.

Μάλιστα, όσες φορές κάποιος αναφέρεται στο γιο της, η Αννίτα δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της. Το βράδυ της Τρίτης (8/3) η παρουσιάστρια είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιερά, Κυριάκο Ήσυχο προκειμένου να συζητήσουν για το σύμφωνο συμβίωσης. Και η Πάνια δε δίστασε να κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα του παπά όταν εκείνος πάνω στην κουβέντα, αναφέρθηκε στο μικρό Ανδρέα!

«Δεν μου λέτε κυρία Πάνια, έχετε έναν γιο, έτσι; Αν σας έβλεπε ο γιος σας να συμβιώνεται με μία γυναίκα, τι θα έλεγε;», ρώτησε ο πάτερ. Και το μάτι της παρουσιάστριας γυάλισε, αφού η ερώτηση μάλλον δεν της άρεσε.

«Εσείς έχετε παιδί;», ρώτησε τον πάτερα για να της απαντήσει εκείνος αρνητικά. Τότε εκείνη του είπε: «Όταν θα αποκτήσετε θα μπορείτε να πάρετε θέση για το τι μπορεί να αισθάνεται ένας γονιός». Και του έκλεισε το τηλέφωνο, φανερά εκνευρισμένη.