"Βόμβα" Μουρατίδη για Ρουβά - Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

09.03.2016
Καλεσμένος στο "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Τρίτης (8/3) ο Νίκος Μουρατίδης. Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο X factor, που σύντομα επανέρχεται μεσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Και μπορεί στους προηγούμενους κύκλους ο Μουρατίδης να ήταν αναπόσπαστο μέλος της κριτικής επιτροπής, σε αυτόν θα λάμει δια της απουσίας τους. Και ως φαίνεται, ετούτο ο μουσικός παραγωγός δεν μπορεί να το χωνέψει. Γιατί - δεν ξέρουμε αν το προσπάθησε κιόλας - όσο αναφέρθηκε στο μουσικό talent show, δεν έκρυψε την πικρία του που δεν θα συμμετέχει.

Η αρχή είχε γίνει πριν λίγες μέρες, όταν δήλωσε στις κάμερες ότι ο ίδιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη, πολύ χάρηκαν όταν έμαθαν ότι πήγαν απαίσια οι οντισιόν στη Θεσσαλονίκη. Η Γκαγκάκη έσπευσε άμεσα να τον "αδειάσει", ενώ και ο ίδιος στην εκπομπή του Θέμου προσπάθησε να το μαζέψει. Εξήγησε, δηλαδή, οτι με το πήγαν χάλια, εννοούσε ότι η επιτροπή είναι κατά κάποιον τρόπο... υποτονική.

Γιατι σου λέει, ο Μουρατίδης ότι στην επιτροπή δε μπορεί να είναι μόνο καλλιτέχνες, διότι οι καλλιτέχνες ωραιοποιούν τα πάντα και δεν θα είναι αυστηροί. Και δεν θα κάνουν ίντριγκες, συμπληρώνουμε εμείς, όπως έκαναν παλιά ο Μουρατίδης με τον Θεοφάνους. Και κάπου εκεί, ο μουσικός παραγωγός έριξε τη "βόμβα" του για τον Σάκη Ρουβά.

Ο Μουρατίδης, λοιπόν, υποστήριξε στον Θέμο ότι ο λόγος που δεν είναι στην κριτική επιτροπή του X factor, είναι ο Σάκης! Ω ναι, ο Σάκης. Θέλει να μας πει ότι τον προόριζαν για μια θέση στην επιτροπή, αλλά τον "έκοψε" ο Ρουβάς, που είναι και ο παρουσιαστής του show. Ο λόγος; Όταν ο Ρουβάς τραγούδησε το Άξιον Εστί, ο Μουρατίδης ήταν από τους πρώτους που τον έκριναν αρνητικά. Και κατά του Μουρατίδη, ο Σάκης δεν το χώνεψε ποτέ και σαν ήρθε η ώρα πήρε το... αίμα του πίσω!

Και - κατά τον καταγγέλοντα - ζήτησε από την παραγωγή να μην είναι στην επιτροπή. Μάλιστα, αναρωτήθηκε αν η Τάμτα είναι καλύτερη από εκείνον. Δεν ξέρουμε αν η καταγγελία του ότι ο Ρουβάς τον "εκοψε" είναι ακομα μία πλάκα του ή το εννοούσε. Εμείς νομίζουμε ότι ισχύει το δεύτερο. Έμοιαζε να ξέρει καλά τι λέει. Αν τον πιστεύουμε τώρα, είναι άλλο θέμα. Εξάλλου, ο Ρουβάς πρόσφατα δε θέλησε να σχολιάσει την ατάκα του για τις οντισιον.