"Στο κόκκινο" η θερμοκρασία με το αποκαλυπτικό μαγιό στο νέο Baywatch [photos]

09.03.2016
Το Baywatch, η θρυλική σειρά των '90s που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση κι ανέβαζε τη θερμοκρασία στα ύψη για έντεκα συνεχόμενες σεζόν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά και η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Μαΐου 2017.

Πριν λίγο καιρό φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας είχαν απογοητεύσει τους φαν του franchise αφού η νέα έκδοση του θρυλικού κόκκινου μαγιό ήταν λες και είχε φτιαχτεί για το... κατηχητικό.

Ωστόσο, νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μαρτυρούν πως εκείνο που είχαμε δει ήταν ο πάλαι ποτέ συνδυασμός “μαγιό- μπουφάν” (για όσους έχουν δυνατή μνήμη) που φορούσαν στο τέλος της ημέρας ή πριν πιάσουν βάρδια και όχι το μαγιό με το οποίο το νέο καστ θα βουτά στη θάλασσα να σώσει τα θύματά του.

Το νέο μαγιό είναι τελικά αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες να φορά η Κέλι Ρόρμπαχ, η οποία στη νέα ταινία θα υποδύεται το ρόλο της “Σι-Τζέι Πάρκερ” που είχε ταυτιστεί με την Πάμελα Άντερσον.

Πάντως, με μία πρώτη ματιά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το νέο μαγιό μάλλον συνεχίζει επάξια... την παράδοση, ενώ να σημειώσουμε πως είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό για να δειυκολύνει την κίνηση μέσα στο νερό.