Το τερμάτισαν Τράγκας - Κωστόπουλος: Η ακατάλληλη κουβέντα για το σεξ!

10.03.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Τετάρτης (9/3) και έχουμε να πούμε ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος έδωσε ρεσιτάλ, όταν η κουβέντα πήγε στο σεξ

Και ήρθε και έγινε η συζήτηση αυστηρώς κατάλληλη για ενηλίκους!


Ο Κωστόπουλος, λοιπόν, ρώτησε τον καλεσμένο του για τη σεξουαλική του ζωή κι εκείνος άλλο που δεν ήθελε για να δώσει το προσωπικό του show.


«Κάνεις σεξ εσύ; Μπορείς να κάνεις; Παρουσιάζεις συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας. Σε βλέπω τόσα χρόνια με τότες γκόμενες. Το εργαλείο μήπως έχει χαλάσει και πρέπει να πάει βουλκανιζατέρ; Δεν έχω δικαίωμα να σε ρωτήσω; Εσύ ρωτάς όλο τον κόσμο. Κοίτα, πρέπει να σε διεγείρει και η γυναίκα σου. Εμένα η δική μου με διεγείρει. Πάρε μια μάκα. Ξέρεις τι είναι η μάκα; Άμα δεν ξέρεις, δεν σου σηκώνεται. Εγώ το πιστεύω ότι δεν σου σηκώνεται. Η μάκα είναι πρωτεΐνη καθαρή, παράγεται στο Περού, είναι από φυτό και έχει αφροδισιακά πλεονεκτήματα. Την παίρνεις και αντί να είσαι σε αργές στροφές, είσαι ντούρος. Τσόντες βλέπεις; Καλά, τι βλέπεις το βράδυ; Άμα δεις τσόντα, θα την... Είναι λάθος ότι θα σου αφήσει κατάλοιπα στο μυαλό» είπε ο Τράγκας.


Ο Κωστόπουλος τότε απάντησε αν κάνει σεξ. «Απλά έχει αραιώσει! Λειτουργεί το εργαλείο, απλά λειτουργεί με πιο αργές στροφές! Παλιά ήταν πολύστροφο! Όταν ήμουν πιο μικρός. Τώρα είναι σαν νταλίκα. Πιο αργόστροφο!” είπε.