Πόλεμος δίχως τέλος: Οι φαν του Παντελίδη καλούν σε μποϊκοτάζ στη Σκορδά!

10.03.2016
Πόλεμος δίχως τέλος φαίνεται ότι είναι αυτός που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη και τη Φαίη Σκορδά, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει εκείνη για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, δύο μέρες πριν τον τραγικό θάνατο του.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να άνοιξε ξανά τους λογαριασμούς της στα social media και να μη βλέπουμε αρνητικά σχόλια, αφού μάλλον φροντίζουν αυτά να σβήνονται, όμως, η οργή του κόσμου για το πρόσωπό της, δε λέει να χαλαρώσει.


Οι αντιδράσεις των θαυμαστών εξακολουθούν να είναι έντονες και εδώ και λίγες μέρες, μέσα από το facebook καλούν τον κόσμο να μποϊκοτάρουν τη Σκορδά τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο διαδίκτυο, όπου διατηρεί γυναικείο σάιτ. Και δε ξέρουμε αν αυτό είναι τυχαίο, όμως, τις τελευταίες δύο μέρες τα νούμερα του Πρωινού έχουν πέσει, ενώ για πολλές μέρες τα Καλημερούδια είχαν “πάρει” κεφάλι στα νεανικά κοινά.


Οι θαυμαστές του Παντελίδη δημιούργησαν ομάδα στο Facebook που προτρέπει σε πλήρες μποϊκοτάζ εναντίον της, ενώ η ομάδα αριθμεί ήδη πάνω από 21.500 μέλη! Μάλιστα, οι δημιουργοί της ομάδας εξηγούν πως σκοπός δεν είναι η εξύβριση της παρουσιάστριας και για το λόγο αυτό τέτοιου είδους μηνύματα διαγράφονται.

«Να δώσουμε ένα μάθημα στην Φαίη Σκορδά και την παρέα της, που με τόσο άσχημα λόγια έθιξαν το πρόσωπο του Παντελή δύο ημέρες πριν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του», αναφέρουν, ενώ το “μάθημα” είναι να μην παρακολουθούν την εκπομπή.

«Αυτή είναι η δύναμή μας, την έχουμε στα χέρια μας! Προσπαθούμε όλοι μαζί και, κυρίως, ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ», καταλήγει η περιγραφή της ομάδας.

Πάντως, μέχρι σήμερα, η Σκορδά δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα