Βερσαλίες: Πολύ σεξ κι ωμή βία στην πιο τολμηρή τηλεοπτική σειρά [vds]

15.03.2016
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με τη νέα ιδιαίτερα τολμηρή σειρά “Βερσαλίες”, η οποία πρόκειται να προβληθεί από το BBC, αλλά έχει δεχτεί πολύ αρνητικές κριτικές.

Η σειρά, παραγωγής Canal+ και η οποία κόστισε περίπου 20 εκατομμύρια λίρες, αφηγείται την ιστορία του Λουδοβίκου ΙΔ΄ που είναι γνωστός και ως «βασιλιάς Ήλιος», ήταν βασιλιάς της Γαλλίας και της Ναβάρρας από το 1643 έως τον θάνατό του το 1715.

Ο λόγος των αντιδράσεων; Το γεγονός ότι ήδη από το πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές θα δουν σκηνές με γκέι σεξ, έναν πρίγκιπα crossdresser, στοματικό έρωτα και μια βασίλισσα που συνευρίσκεται με νάνους.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι τη χαρακτηρίζουν “πορνό ντυμένο με γραβάτες και καλσόν” μία τέτοια σειρά δεν έχει θέση στο BBC που πληρώνουν όλοι οι πολίτες “θέλουν δε θέλουν”, αλλά στα συνδρομητικά κανάλια όπου πληρώνεις από επιλογή σου.

Η σειρά έχει προβληθεί ήδη στη Γαλλία όπου και εκεί υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Αυτό που ενόχλησε το γαλλικό κοινό είναι το γεγονός ότι η σειρά είναι γυρισμένη στα αγγλικά κι όχι στα γαλλικά.

Ωστόσο, στη Μεγάλη Βρετανία έχει χαρακτηριστεί ως η “πιο προκλητική σειρά” που έχει προβληθεί ποτέ, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ήδη ετοιμάζεται η δεύτερη σεζόν.

Για να πάρεις μια ιδέα, δεν έχεις παρά να να παρακολουθήσεις το τρέιλερ που ακολουθεί.