Η "Ζήνα" επιστρέφει και θα είναι ανοικτά πλέον σε σχέση με τη Γαβριέλλα

15.03.2016
Η είδηση ότι στο NBC ετοιμάζονται να αναβιώσουν τη θρυλική πριγκίπισσα του πολέμου, “Ζήνα”, η οποία έγραψε ιστορία στην τηλεόραση τη δεκαετία του '90 έσκασε στα μέσα του κακλοκαιρού και προς στιγμή όλοι οι φαν της σειράς ενθουσιάστηκαν.

Ωστόσο, όταν γνωστοποιήθηκε πως τις πρωταγωνίστριες Ζήνα και Γαβριέλλα δε θα ενσαρκώσουν οι Λούσυ Λόουλες και Ρενέ Ο' Κόνορ που ταυτίστηκαν με αυτούς τους ρόλους, αλλά θα δοθούν σε νέες ηθοποιούς, πολλοί ξενέρωσαν.

Όπως και να έχει το reboot της σειράς ετοιμάζεται κανονικά και ο σεναριογράφος και παραγωγός, Javier Grillo-Marxuach, σε διάλογο με τους χρήστες του Tumblr πέταξε τη “βόμβα” ότι στη νέα εκδοχή η Ζήνα θα είναι ανοικτά λεσβία.

Μην ξεχνάμε ότι η απορία εάν οι δύο ηρωίδες ήταν απλά κολλητές ή ζευγάρι είχε απασχολήσει αρκετά. Για άλλους ήταν κοινό μυστικό ότι τα είχαν για άλλους φαν ήταν φίλες.

Πάντως, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα, σύμφωνα με τον σεναριογράφο:

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φέρουμε πίσω τη “Ζήνα” αν δε σκοπεύουμε να εξερεύνησουμε πλήρως μια σχέση που θα μπορούσε να παρουσιαστεί μόνο υπόγεια στην τηλεόραση της δεκαετίας του 1990”.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως το reboot θα έχει να κάνει με “το θάρρος, τη λύτρωση, το ξύλο, την αρχαία Ελλάδα, τους παπύρους της Γαβριέλλας, τα κοντάρια και το κοινό καλό”.