Εξωτερικό η Ελένη, εξωτερικό και η Σκορδά - Μάθε που πήγε [photos]

16.03.2016
Χαμός έχει γίνει με το πρόσφατο ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στη Νέα Υόρκη για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η παρουσιάστρια δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες και πολλοί followers δε δίστασαν να την κράξουν.

Ωστόσο, το Λενιώ δεν ήταν η μόνη που έκανε Κούλουμα στα εξωτερικά. Και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας για το τριήμερο. Μόνο που αυτοί... έμειναν Ευρώπη! Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τη Γαλλία παρέα με το μεγαλύτερο γιο τους, Γιάννη, όπου επισκέφτηκαν την Disneyland . Ήταν το όνειρο το 5χρονου γιου τους και είπαν να το κάνουν πραγματικότητα

Η οικογένεια αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/3) για την Πόλη του Φωτός. Εκεί, ήταν και ο φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανατίζοντας την παρουσιάστρια με το γιο της. Όπως διαβάζουμε, έμειναν μόνο ένα βράδυ σε ξενοδοχείο του Παρισίου, ενώ τις επόμενες δύο μερες έμειναν στην Disneyland.

Μάλιστα, τόσο ο Λιάγκας όσο και η Σκορδά ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες, χωρίς όμως να λένε πού βρίσκονται. Αν και οι followers τους είναι τσακαλια κι αμέσως κατάλαβαν. Η οικογένεια επέστρεψε από το Παρίσι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, αφού η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη.