Αποκάλυψη Γκλέτσου: Πόσες φορές πήγε με άντρα [vds]

16.03.2016
Στο θέμα του «ψησίματος» ψαριού κι από τις δύο πλευρές, επανήλθε ο Απόστολος Γκλέτσος με νέες δηλώσεις, ως καλεσμένος στο «Όλα Πρώτη Φορά».

Ο Γκλέτσος δε δίστασε να μιλήσει για την περίφημη δήλωσή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πως έχει «πάει με άνδρα».

Ο Γκλέτσος εξήγησε πως το ψάρι δεν ψήνεται μόνο μια φορά από τις δύο πλευρές, χρειάζεται και συνέχεια και συμπλήρωσε με χιούμορ:

«Το σωστό ψήσιμο είναι σαν το μαντού, θέλει και επανάληψη. Έτσι με μία, δεν μπορείς να καταλάβεις;»

Συμπληρώνοντας το θέμα περί gay, ο Γκλέτσος ξεκαθάρισε πως απλά έχει δοκιμάσει τα πάντα:

«Εγώ με τη δήλωση μου αναφέρθηκα σε ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Οι gay- gay είναι άλλοι κατάσταση. Οι άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν είναι άλλη κατάσταση. Και οι straight- straight άλλη. Επιστημονικά, τα ποσοστά είναι συγκεκριμένα πάντα, σε όλες τις γενιές».

Τέλος, όσον αφορά το αν φοβήθηκε τι θα πει η 14χρονη κόρη του για τις δηλώσεις αυτές, ο Γκλέτσος ξεκαθάρισε:



«Έχω κάψει το καλύβι μου από τα 18. Είμαι 50. Ποιον να φοβηθώ; Η οικογένεια μου και η κόρη μου, γιατί αν υπήρχε πρόβλημα θα υπήρχε στην κόρη. Το παιδί όμως στα 14 του, έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο, που ξέρει τα πάντα. Είναι μέσα στη ζωή. Έχει μέσα της πολύ δημοκρατικό πνεύμα. Δεν τη νοιάζουν όλα αυτά. Λέει: 'Και τι έγινε;'»»