Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εισβάλλει στο "Μάλιστα, Σεφ"

21.03.2016
Νέο επεισόδιο με τίτλο «Ο πόλεμος των εστιατορίων και ένα πατέ» για το “Μάλιστα, Σεφ!” απόψε στο Mega με τον σεφ Βασίλη, τον οποίο υποδύεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, να μπαίνει για ακόμα μία φορά σε αστείες περιπέτειες.

"Το διπλανό εστιατόριο πηγαίνει μέτρια. Ο Νικήτας είναι σίγουρος πως ο Φίλιππος θα πανηγυρίζει γι' αυτό και αποφασίζει να τον σαμποτάρει. Στέλνει τον έλεγχο πυρασφάλειας στο "Chez Philippe", κάνοντας τη ζωή δύσκολη στον Βασίλη, που όμως δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Θα αντεπιτεθεί, στέλνοντας στο "Ιστάρ" την Υπηρεσία Αλλοδαπών!

Στο Ιστάρ όλα είναι απολύτως νόμιμα, αλλά ο αστυνόμος της Υπηρεσίας θα αποφασίσει να κάνει μια έφοδο και στο "Chez Philippe", όπου δεν είναι όλα τόσο νόμιμα! Παρά τις προσπάθειες όλων να τους καλύψουν, η Ιβάνκα και ο Φώτης, που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, κινδυνεύουν να απελαθούν...

Στο μεταξύ ο Μάνθος προσπαθεί να μαντέψει τα υλικά που βάζει ο σεφ στο πεντανόστιμο πατέ του. Όταν μετά από πολλές προσπάθειες νομίσει πως τα κατάφερε, θα μάθει πως το πατέ προέρχεται από κονσέρβα!...

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (σεφ Βασίλης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Μάνθος), Άννα Μενενάκου (Κίκα)

Στο ρόλο του Φίλιππου, ο Κώστας Αποστολάκης και στο ρόλο της Έλενας, η Κλέλια Ρένεση.

Έκτακτη συμμετοχή: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Συμπρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός (Φώτης), Αλέξανδρος Τρανουλίδης (Τρύφωνας), Ευάγγελος Πετρόπουλος (Σάββας), Αντώνης Τακτικός (Λουί), Σοφία Αλεξανιάν (Ιβάνκα), Κατερίνα Δημητρόγλου (Σίσσυ) Πηνελόπη Σεργουνιώτη (Νάντια), Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Κωστής), Αθηνά Βαλκώνη (Αθηνά), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικήτας)

Απόδοση Σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions