Ζαρίφη: Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό της για τα προσωπικά της Μενεγάκη;

22.03.2016
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα Αγορά έδωσε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αποκάλυψε πως κατέληξε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Ερωτώμενη για το πως είναι να δουλεύει κανείς με την Ελένη Μενεγάκη, η Ζαρίφη εξηγεί:

«Είμαστε μια αναρχική ομάδα, δεν μπορείς εύκολα να ορίσεις καθημερινότητα με την Μενεγάκη. Για παράδειγμα εκεί που κάνεις εκπομπή μπορεί να σου πει στον «αέρα» πως είδε στον ύπνο της πως έκανε συνέντευξη με τον Έλβις Πρίσλεϋ και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά.

Οπότε κατευθείαν ζεις ένα ψυχεδελικό θεματάκι. Η γυναίκα είναι «20 χρόνια γλέντι στην τηλεόραση». Επίσης, επειδή δεν είμαστε η καθαρόαιμη εκπομπή γκόσσιπ, δεν έχουμε το άγχος της ατάκας και της είδησης».

Όσο για το πως η Ζαρίφη κατέληξε στο πάνελ της Ελένης, η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα:

«Η Ελένη είναι πολύ καλή στο να «τσιμπάει» κόσμο, ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα του κάθε ανθρώπου. Είναι η αξονική τομογραφία της ελληνικής TV, είναι φουλ φυσιογνωμίστρια. Εμένα, για να καταλάβεις, με άκουσε στο ραδιόφωνο και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά.

Ούτε που κατάλαβα πότε μου ήρθε η πρόταση. Την πρώτη φορά που την συνάντησα στο καμαρίνι της με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και τι ώρα έχω γεννηθεί».

Όσο για το αν Ισχύει ο αστικός μύθος ότι στα συμβόλαια των συνεργατών της Ελένης, υπάρχει όρος να μην μιλούν για τα προσωπικά της Ελένης, η Ζαρίφη αποκαλύπτει:

«Όχι, δεν ισχύει αυτό που λες. Εκτός των άλλων, η Ελένη είναι τόσο «σφήγκα» που δεν ξέρει κανείς από εμάς τίποτα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που θα κάτσει να σου πει τα εσώψυχα της και η ίδια η Ελένη δεν αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες στο στενό της επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι κλειστός άνθρωπος και ποτέ δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις της».