Ο 64χρονος Χάσελχοφ φόρεσε και πάλι το μαγιό του Baywatch [photo]

23.03.2016
Σε ένα χρόνο από τώρα, τον Μάιο του 2017, οι ναυαγοσώστες του Baywatch θα επιστρέψουν τη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά και με εντελώς καινούριο καστ πιο γυμνασμένο και πιο καυτό από ποτέ.

Τον θρυλικό ρόλο του “Μιτς Μπιουκάνον” τώρα θα υποδυθεί ο Ντουέιν Τζόνσον, αλλά από την ταινία δε θα απουσιάζει ούτε ο “πρωτοδιδάξας” Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Ο σήμερα 64χρονος ηθοποιός που λατρεύτηκε από το κοινό τόσο για τον ρόλο του στο Baywatch όσο και στον “Ιππότη της Ασφάλτου” στα '80s θα ξαναφορέσει το κόκκινο μαγιό για μια cameo εμφάνιση στην ταινία και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα ανέβηκαν στο Διαδίκτυο.

Μία γεύση μπορείς να πάρεις από τη φωτογραφία επάνω και δημοσίευσε η Daily Mail και σε αυτή βλέπουμε τον παλιό και τον νέο “Μιτς” δίπλα δίπλα με τον Χάσελχοφ να φέρεται να στηρίζει το όλο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή άσχετα αν μέχρι πριν από λίγο καιρό έλεγε πως δεν ήθελε να εμφανιστεί στην ταινία.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε ποιόν ακριβώς ρόλο θα παίξει ο Χάσελχοφ στο νέο Baywatch, αλλά φανταζόμαστε πως σύντομα κάτι παραπάνω θα διαρρεύσει.