Γονίδης σε Κωστόπουλο: Οι γκέι, το σύμπαν & η Δευτέρα Παρουσία [vds]

24.03.2016
Κάθε εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη μας ξαφνιάζει, όμωε το χτεσινό κρεσέντο στον καναπέ του Πέτρου Κωστόπουλου, τερμάτισε κάθε προσδοκία μας.

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στα ψαγμένα πιστεύω που έχει, γύρω από τη θρησκεία, το σύμπαν, τους γκέι και φυσικά τη Δευτέρα Παρουσία.

«Καταλαβαίνεις ότι το σύμπαν δεν είναι του θεού. Το σύμπαν είναι από ύλη. Το έχει φτιάξει κάποιος άλλος. Εδώ πέρα περνάμε μια δοκιμασία. Όταν έχει δει όμως πράγματα και δεν μπορείς να τα πεις γιατί γίνεται γραφικός αναγκαστικά λοιπόν από μέσα σου έρχεται πως η αλήθεια δεν είναι αυτή», δήλωσε ο Γονίδης για να μας «στείλει» εξηγώντας πως τα σύμπαντα είναι επτά, και το επτά είναι φυσικά μαγικός αριθμός.

«Χωρίς να το έχω διαβάσει και χωρίς να μου το έχει πει κανείς πιστεύω πως τα σύμπαντα είναι επτά. Ποιος βρήκε τις Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο; Και γιατί κάθε Κυριακή έχει ήλιο; Για αυτό και λέγεται Sunday»

Εννοείται πως και η Δευτέρα Παρουσία έχει την δική της εξήγηση στο μυαλό του Γονίδη μιας και:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε νεκροί. Όλοι μας. Όταν λέει ότι θα έρθει και θα αναστηθούν οι νεκροί, δεν εννοεί οι νεκροί από τους τάφους. Εννοεί ο νεκροί στο πνεύμα».

Εννοείται πως στο μενού της συνέντευξης ήταν και η γνώμη του Γονίδη για τους γκέι, που ήταν κι αυτή ξεχωριστή:

«Οι γκέι είναι αναγκαίοι ειδικά για τα μεσημεριανά προγράμματα, είναι αναγκαίοι. Δεν μπορεί να υπάρξει εκπομπή χωρίς γκέι για να έχει τηλεθέαση. Είναι εύστροφοι και έχουν αυτό που χρειάζεται για να πουλάμε σήμερα την οθόνη».