Χατζηβασιλείου: Πήγε χωρίς... ρετούς στο Λιάγκα & χάρισε "καυτό" σταυροπόδι!

24.03.2016
Πριν λίγο καιρό, ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το εξώφυλλο της Βίκυς Χατζηβασιλείου σε εβδομαδιαίο περιοδικο και το ρετούς, είχε δημιουργήσει ένα "εκρηκτικό" κλίμα ανάμεσα τους.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι η Χατζηβασιλείου είχε σπεύσει να διαψεύσει (και να την πει δημοσίως) τον Λιάγκα και τα περί ρετούς, ανεβάζοντας τις επίμαχες φωτογραφίες, χωρίς επεξεργασία. Αλλά να που ήρθε η μέρα και η παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στο Πρωινό.

Η Χατζηβασιλείου, λοιπόν, κάθισε απέναντι στη Φαίη Σκορδά και τον Λιάγκα και ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική: τόσο στην κουβέντα τους, όσο και στα... σταυροπόδια! Βλέπεις, η παρουσιάστρια φορούσε ένα μίνι εφαρμοστό φόρεμα, και όση ώρα κοθόταν, χάρισε στο κοινό, ένα "καυτό" σταυροπόδι.

Πάντως, μίλησε και για τον σοβαρό τραυμάτισμό της, πριν δύο εβδομάδες και που εξαιτίας αυτού βρίσκεται ένα βήμα πριν την... κατάθλιψη!

«Είμαι πραγματικά πριν την θλίψη, μην πω κατάθλιψη, τραυματίστηκα σοβαρά και δεν παίζω εδώ και δυο εβδομάδες», είπε. Κι εξήγησε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αθλητικών δραστηριοτήτων για ένα μήνα.