Βερύκιος: Αποκαλύπτει τον απίστευτο μισθό που έπαιρνε ο Αυτιάς!

28.03.2016
Σε μεγάλη φίρμα έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος - και παράπονο δεν έχουμε - κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, ρίχνει και τις "μπόμπες" του!

Πριν λίγο καιρό, ως καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είχε αποκαλύψει ότι και δευτερη δημοσιογράφος περιμένει το παιδί γνωστού πολιτικού. Τώρα, ο δημοσιογράφος δίνει συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκαλύπτει τον απίστευτο μισθό που έπαιρνε ο Γιώργος Αυτιάς τον καιρό που παρουσίαζε το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha.

Εξάλλου, οι δυο ανδρες συνεργάζονταν στην εκπομπή και ουκ ολίγες φορές έρχονταν σε έντονη αντιπαράθεση on air. Μάλιστα, στο πλευρό του Αυτιά, ο Βερύκιος έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά ξεσπάσματα.

«Σε ένα από αυτά τα βίντεο είπα στον Γιώργο Αυτιά πως την καρέκλα μου του την προσφέρω, όποια ώρα θέλει. Ξέρεις γιατί το έκανα; Γιατί είχα όλα τα στοιχεία. Ο αδελφικός μου φίλος Δημήτρης Κοντομηνάς, τινάζοντας εκείνη την εποχή την μπάνκα στον αέρα, πήρε τον Αυτιά από τον ΑΝΤ1 και του έδινε ένα μισθό χιλιαπλάσιο από το δικό μου. Όταν ο Αυτιάς έπαιρνε 50.000 ευρώ το μήνα και εγώ 1.500, δεν μπορούσα να κάνω το μ@@@κα σε πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν συμφωνούσα. «Πάρε και την καρέκλα, Γιώργο, και πάρε και τον Κοντομηνά σου!», σκέφτηκα τότε. Εγώ δεν πήγα στον Αυτιά ούτε για τα λεφτά ούτε για τη δόξα. Πήγα να βοηθήσω για το ρεπορτάζ. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω εκπομπάρχης» εξηγεί στο περιοδικό.