Επιστρέφουν τα "Εγκλήματα"- Τι ετοιμάζει ο ANT1

29.03.2016
Πρόκειται για την πιο ανατρεπτική σειρά που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, η οποία σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις στην πρώτη προβολή της και συνεχίζει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό παρά τις άπειρες επαναλήψεις που έχουν μεσολαβήσει από τότε.

Ο λόγος για τα “Εγκλήματα” που θεωρούνται μία από τις πλέον κλασικές τηλεοπτικές σειρές του ANT1 και ο σταθμός με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών λειτουργίας έχει αποφασίσει να γυρίσει δύο αφιερωματικές εκπομπές για τη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου, οι οποίες θα προβληθούν στα μέσα Απριλίου με βασικό παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο.

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν την Τρίτη 22 Μαρτίου με τους πρωταγωνιστές να ανατρέχουν στο παρελθόν και να θυμούνται πώς ξεκίνησαν όλα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso» η Υρώ Μανέ, η οποία ενσάρκωνε τη “Φλώρα” δήλωσε:

«Τέτοια χημεία, κέφι κι ανεβασμένη διάθεση, σπάνια βγαίνει σε σειρά. Δεν θα ξεχάσω τα γέλια που κάναμε όταν ήμασταν πάνω στη βάρκα, όπου άρχισαν να μπαίνουν νερά και πέσαμε στη θάλασσα. Σύμφωνα με το σενάριο, έπρεπε να πνιγούμε, γι' αυτό η παραγωγή μάς έχει βάλει στα ρούχα βαρίδια, ώστε να δημιουργήσουμε μεγάλο πανικό! Πάλι καλά που μας... ψαρέψανε».

Και συνέχισε:

«Οι τηλεθεατές είχαν ταυτιστεί με το παράνομο ζευγάρι, γιατί ήταν ένας εφηβικός έρωτας που ποτέ δεν ευδοκίμησε. Δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπω τις επαναλήψεις της σειράς σαν μην παίζω σε αυτήν. Την παρακολουθώ ως ταινία από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, που έχει ρομαντισμό και αθωότητα. Μέσα από τη σειρά είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον αείμνηστο Αθηνόδωρο Προύσαλη, ο οποίος υποδυόταν τον πεθερό μου, τον Αριστείδη. Σπουδαίος ηθοποιός, υπέροχος άνθρωπος. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μεγάλη συμπάθεια, ενώ στην υπόθεση ο ένας μισούσε τον άλλον».