Και ο Λιάγκας με τον καημό του: Νέα επίθεση σε Αρναούτογλου!

31.03.2016
Σε μεγάλο καημό τείνει να εξελιχθεί αυτό που έχει ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, δε λέει να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε φέρει καλεσμένο του τον Φαήλο Κρανιδιώτη την περίοδο που περνούσε γενεές δεκατέσσερις τον ίδιο και τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά.

Είχε πει το παράπονο του και τότε, αλλά τώρα – και με αφορμή το “άδειασμα” του Αντώνη Κανάκη στον Αρναούτογλου για το Νότη Σφακιανακη- ο Λιάγκας έχει πάρει το στυλιάρι (σ.σ. ξύλο) και κοπανάει τον ομοκάναλο Γρηγόρη.

Το έκανε το επόμενο πρωί της επίθεσης του Κανάκη, το έκανε και το πρωί της Πέμπτης (31/3) μετά την ειρωνική απάντηση του Αρναούτογλου στον mr. Αρβύλα.

«Πάμε στον επόμενο καλεσμένο, που έχει εγκριθεί. Βέβαια! Πέρασε από έγκριση, δεν βγαίνουμε έτσι!», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Γρηγόρη στον Κανάκη και ο Λιάγκας αναρωτήθηκε πόση ώρα σκέφτηκε την απάντηση.

Όταν το πάνελ του αναρωτήθηκε αν είναι φίλοι ο Αρναούτουγλου με τον Κανάκη, ο Λιάγκας εκεί το χαβά του... Φαήλος Κρανιδιώτης!

«Με τσιτώνει γιατί ξέρεις από πριν τι θα πει ο άλλος. Φωνάζοντας το Νότη ή τον Φαήλο Κρανιδιώτη ξέρεις ότι θα βρίσουν τους ομοφυλόφιλους», ανέφερε η... επιτομή του gay friendly.

Όταν η Σάσα Σταμάτη τού επεσήμανε ότι ο Κρανιδιώτης διαγράφθηκε από τη ΝΔ εξαιτίας δηλώσεών του, ο Λιάγκας πρόσθεσε: «ο Μητσοτάκης είναι πιο φωτισμένος από τον Αρναούτογλου. Θα μπορούσε κι αυτός να τον διαγράψει, από καλεσμένο!».

Πάντως, ο Αρναούτογλου μέχρι στιγμής στον Λιάγκα φαίνεται ότι απαξιοί να απαντήσει!