Απίστευτο! Όλες οι ερωτικές ιστορίες του Sex & the City ήταν αληθινές!

10.05.2016
Μας κράτησαν συντροφιά για έξι συνεχόμενες σεζόν, ενώ ακολούθησα και δύο κινηματογραφικές ταινίες με τη δεύτερη να μην αρέσει και τόσο πολύ στο κοινό παρά το γεγονός ότι σε ορισμένες στιγμές είχε απίστευτο γέλιο.

Ο λόγος για τις Κάρι, Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα, τις τέσσερις ηρωίδες του “Sex & the City” που έζησαν απίστευτες ερωτικές περιπέτειες στη Νέα Υόρκη, ενώ χάρη σε αυτές έσπασαν πολλά ταμπού που επικρατούσαν μέχρι τότε στην τηλεόραση γύρω από το σεξ και τους γυναικείους ρόλους.

Φυσικά, οι ηθοποιοί που τις ενσάρκωσαν καλούνται πάντα να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη θρυλική σειρά κι έτσι και αυτή τη φορά η Σίνθια Νίξον αποκάλυψε ότι όλες οι ιστορίες που είδαμε στη σειρά ακόμα και οι πιο κουλές ήταν πέρα ως πέρα αληθινές!

"Είχαν έναν κανόνα οι σεναριογράφοι σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρεπόταν να βάλουν κάτι σε ένα επεισόδιο που δεν είχε συμβεί στην πραγματικότητα σε κάποιον από εκείνους ή έστω σε κάποιον δικό τους γνωστό.»

Και συμπλήρωσε:

“Παραδείγματος χάρη, δε θα μπορούσε να είναι ο γνωστός της αδερφής του αδερφού του πατέρα μου που το άκουσε κάπου. Έπρεπε να έχει συμβεί σε κάποιον γνωστό και να το έχει ακούσει από πρώτο χέρι. Έτσι ακόμα και οι πιο αλλόκοτες ιστορίες ήταν αληθινές”.

Μάλιστα, το 2015 σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan, η σεναριογράφος Liz Tuccillo είχε αποκαλύψει πως πριν ξεκινήσει η σειρά, αλλά και κατά τη διάρκειά της, συγκεντρώνονταν όλοι στο δωμάτιο και διηγούνταν τι κουλό τους είχε συμβεί στην ερωτική τους ζωή, ώστε να παίρνουν ιδέες για τα επεισόδια.