Αγωνία στο Πανελλήνιο: Φεύγει από το Πρωινό ο Λιάγκας;

29.06.2016
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Και κάθε χρόνο, τετοια εποχή, το Πανελλήνιο ζει με την αγωνία αν ο Γιώργος ο Λιάγκας θα συνεχίσει στο Πρωινό ή θα αφήσει μόνη κι έρμη τη σύζυγο.

Κάθε χρόνο, ο παρουσιαστής έχει την επιθυμία να αποχωρήσει, αλλά πάντα τον Σεπτέμβρη είναι στη θέση του στο Πρωινό.

Τις τελευταίες μέρες, τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει απο την εκπομπή και να αφήνει σόλο τη Φαίη Σκορδά (μια φορά την άφησε φέτος μόνη και όλοι θυμόμαστε τι έγινε με τον Παντελή Παντελίδη) είναι πολλά. Μάλλον, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.

Και στα σενάρια αυτά έρχεται να απαντήσει με ειλικρίνει ο παρουσιαστής, ο οποίος βρέθηκε στα MAD VMA και όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν μ΄αρέσει να λέω ψέματα. Φέτος το εκφράζω λίγο πιο σοβαρά από τις άλλες χρονιές. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή ένας κύκλος που ανοίγει πρέπει να κλείνει. Το να είσαι έξι χρόνια πρώτος σε όλα τα κοινά με μεγάλη αποδοχή και αγάπη, είναι ένας κύκλος που σε ότι αφορά εμένα θεωρώ ότι έχει κλείσει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το Πρωινό.

«Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχει ανοίξει κάποιος άλλος κύκλος. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα φύγω από το Πρωινό, γιατί δεν υπάρχει κάτι ή ένα ή περισσότερα που να καλύπτει την εργασιακή σχέση με τον σταθμό. Άρα αυτή την στιγμή που μιλάμε παραμένω και τον Οκτώβριο θα με δείτε στο Πρωινό. Αν προκύψουν συνθήκες, τα προγράμματα που θα καλύψουν την παρουσία μου και την συνεργασία μου με το σταθμό, η επιθυμία μου θα ήταν να αποχωρήσω», είπε