Όχι μόνο η Νωαίνα: Και ο Ιαν κατέβασε το παντελόνι του στην κάμερα [vds]

29.06.2016
Τελειωμό δεν είχαν οι σκηνές ρεζιλιού στο live του X Factor, το βράδυ της Τρίτης (28/6). Γιατί δεν ήταν μονο η Νωαίνα που προκλητικά έδειξε τα οπίσθια της στην κάμερα, αλλά και ο Ίαν Στρατής, ο οποίος έμεινε στον "αέρα" με το μαύρο εσωρουχό του!

Ω ναι. Ο παίκτης του Γιώργου Θεοφάνου, ο οποίος από την αρχή του talent show δεν έκρυψε ότι κρυβει μία τρέλα, δε δίστασε να κατεβάσει το παντελόνι του μπροστά στην κάμερα, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό της Ευαγγελίας Αραβανη, η οποία σε αυτό το ρεζιλίκι πήρε χαμπάρι τι γίνεται. Γιατί στης Νωαίνα, η Αραβανή ήταν... χαμπάρι ο Τρύφωνας!

Την ώρα, λοιπόν, που η Αραβανή συνομιλούσε με τους Stereo Soul, ο Ίαν σε συνεννόηση με τη Νωαίνα - λίγο πριν είπαμε, έδειξε τα οπίσθια της - κατέβασε το παντελόνι του και εμφανίσθηκε στην κάμερα με το μαύρο σώβρακο!

Η Αραβανή έγινε έξαλλη, λέγοντας: "Σοβαρέψου λίγο, όμως, σε παρακαλώ πολύ", ενώ ο σκηνοθέτης με γρήγορα αντανακλαστικά άλλαξε πλάνο.

Τη σκηνή αυτη ο Γιώργος Θεοφάνους δεν την άφησε ασχολίαστη κι έτσι όταν ήρθε η σειρά του παίκτη του τού ζήτησε σε αυστηρό τόνο να βάλει όρια, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό του. Σε αντίθεση με την Πέγκυ Ζήνα, η οποία δε σχολίασε το παραμικρό την παίκτρια της, Νωαίνα. Ακόμα και όταν ο Θεοφανους πέταξε το καρφί του, η Ζήνα προσπάθησε να το υποβαθμίσει.

Κρίμα