Ξαφνιάζει η Μπακοδήμου για το ΦΜ Live- Επιστροφή στην πρωινή ζώνη;

04.07.2016
Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες φήμες θέλουν το ΦΜ Live να μας έχει αποχαιρετήσει οριστικά και τους παρουσιαστές Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο να συζητούν με τους υπευθύνους του Star τι είδους εκπομπή θα μπορούσαν να παρουσιάσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, μία φήμη ήθελε το δίδυμο να μετακομίζει στον Alpha και να αναλαμβάνει το δίωρο 16.00-18.00 στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου και παίρνοντας σκυτάλη από την Ελένη Μενεγάκη.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα η Μαρία Μπακοδήμου ξαφνιάζει με την ειλικρίνειά της, λέγοντας πως νιώθει ότι η εκπομπή πλέον έχει κάνει τον κύκλο της κι ότι έχει κουράσει.

Επίσης, δεν απέκλεισε κανένα σενάριο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ακόμα και ενδεχόμενη επιστροφή του διδύμου στην πρωινή ζώνη από όπου άλλωστε, εκτοξεύτηκε η καριέρα τους.

«Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, δεν έχω κάτι να ανακοινώσω. Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές».

Και συνέχισε:

«Νομίζω ότι η εκπομπή έκανε τον κύκλο της. Είναι πια οριακά και αυτή η χρονιά ήταν λίγο ζόρικη. Πέρα από το αν ταιριάζει ένα τέτοιο κόνσεπτ στο 2016, σίγουρα χρειάζεται μια αλλαγή και για μας. Αυτό το κόνσεπτ είναι κουρασμένο».

«Η πρόθεσή μας είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό του χρόνου...».

Όσον αφορά δε πιθανή επιστροφή στην πρωινή ζώνη, η Μπακοδήμου απάντησε:

«Δεν αποκλείω τίποτα, ούτε και την πιθανότητα να ξαναείμαστε στη ζώνη 10-1, αν και είναι κάτι που το έχουμε ξανακάνει με πολλή επιτυχία και αφήσαμε το στίγμα μας στο Mega μου φαίνεται περίεργο να το ξανακάνουμε. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και δεν αποκλείω τίποτα».