Συγκινεί η Στεφανίδου για τον Λάμπρο Χαβέλα: «Του είχα μεγάλη αδυναμία» [vds]

19.09.2016
Την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα των «Αποκαλυπτικών» έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στα παρασκήνια της εκπομπής της, «Τατιάνα Live» και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για τον χαμό του στενού της συνεργάτη, Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Για τις τηλεοπτικές άδειες η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Μία χρονιά που δυστυχώς πολλοί ξεκινούν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως μπορεί να μείνουν στο δρόμο. Άρα, σίγουρα είναι μια χρονιά διαφορετική και δύσκολη που αξίζει να παλέψουμε ακόμα πιο πολύ.

Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι θα κλείσουν κανάλια, απάντησε:

«Είναι κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Μόνο η κυβέρνηση το ξέρει. Βεβαίως, εκκρεμούν και κάποιες αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν πει κι υποσχεθεί ότι επιθυμούν να κάνουν, θέλουν να ρίξουν μαύρο σε κάποιο κανάλι. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε οι εργαζόμενοι είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις αφού δεν μπορούμε να τις ορίσουμε.»

Για τον στενό της συνεργάτη, Λάμπρο Χαβέλα, η Τατιάνα δήλωσε:

«Δεν μου έχει τύχει ποτέ να χάνω άνθρωπό μου, όχι μόνο συνεργάτη μου, δεν μου είχε τύχει μέχρι τώρα ούτε στο οικογενειακό μου περιβάλλον, ευτυχώς. Και δε μου είχε τύχει ποτέ να χάσω άνθρωπο δικό μου με τέτοιο τρόπο, του είχα πολύ μεγάλη αδυναμία του Λάμπρου.

Ήθελα πάρα πολλά χρόνια να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Είχαμε να ετοιμάσουμε την πρεμιέρα και ταυτόχρονα, να διαχειριστούμε αυτή την απώλεια... Ζοριστήκαμε πολύ, ζοριζόμαστε πολύ, μας λείπει πάρα πολύ και έτσι πρέπει να πορευθούμε».