«Κράξιμο» στη Μενεγάκη: «Η βασίλισσα μας θυμάται μόνο όταν μας έχει ανάγκη»

03.10.2016
Σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινά η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha και παραμονές της πρεμιέρας της η παρουσιάστρια δέχτηκε μια αυστηρή κριτική από τη Νάνσυ Νικολαΐδου μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος.

Αφορμή στάθηκε η ιδιόχειρη επιστολή που έστειλε η Ελένη την προηγούμενη εβδομάδα στους δημοσιογράφους εν όψει της νέας σεζόν. Αναλυτικότερα η τηλεκριτικός έγραψε:

«Μετά τα ιδιόχειρα σημειώματα του Τσόρτσιλ, του Νίτσε και της Κάλλας έμελλε να ζήσουμε τη στιγμή που θα περάσει στην ιστορία και το ιδιόχειρο σημείωμα της Ελένης Μενγάκη.

Ως γνωστό τα... γραπτά μένουν! Ναι, η Ελένη «θυμήθηκε» τώρα στα προεόρτια της πρεμιέρας της πως υπάρχουν και δημοσιογράφοι μέσα από τους οποίους θέλησε να επικοινωνήσει τη νέα της «τσαχπινογαργαλιά».

Γιατί η γνωστή παρουσιάστρια θυμάται τους δημοσιογράφους μόνο όταν εκείνη το θέλει και το χρειάζεται.

Διαφορετικά, αδιαφορεί παντελώς για τα ΜΜΕ (και με τον πιο άκομψο τρόπο...), γι' αυτό και το μόνο που κάνει είναι που και που να προχωρά σε συνεντεύξεις... αλά καρτ, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της!Άλλωστε, έτσι κάνουν οι απανταχού... βασίλισσες.

Θα μου πείτε δικαίωμά της. Όμως, αλήθεια αδιαφορεί για τα Μέσα; Η Ελένη θα είχε χτίσει την καριέρα της αν δεν υπήρχαν τα περιοδικά; Θα ήταν στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής επικαιρότητας αν δεν τη φωτογράφιζαν ασταμάτητα οι παπαράτσι; Αν δεν τη φιλοξενούσαν ασταμάτητα στις ιλουστρασιόν σελίδες τους τα life style έντυπα; Αν δεν «ανέβαζαν» διαρκώς κείμενα για εκείνη όλα τα sites;

Από την άλλη, βέβαια, και όλοι οι... απλοί θνητοί δημοσιογράφοι διατηρούν το δικαίωμα να μη λειτουργούν σε γραφείο Τύπου της Ελένης, να αντιλαμβάνονται τις επικοινωνιακές τακτικές της και να κρίνουν τη... βασίλισσα.»