«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλέπεται ούτε καν στο τρέιλερ της εκπομπής της»

03.10.2016
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον Alpha και πριν λίγες ημέρες είδαμε το ρετρό τρέιλερ της εκπομπής για το οποίο πολλοί είπαν πως ήταν παρόμοιο με αυτό της Σκορδά για το «Πρωινό».

Μεταξύ αυτών που δεν άρεσε η Σπυροπούλου στο τρέιλερ ήταν και η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία «έκαψε» την Κωνσταντίνα μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος γράφοντας πως είναι η μόνη παρουσιάστρια που δε βλέπεται ούτε καν στο τρέιλερ της εκπομπής της.

Αναλυτικά, η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε:

«Εντάξει, αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Μία παρουσιάστρια να μη βλέπεται ούτε στο διαφημιστικό σποτάκι που προηγείται της πρεμιέρας του προγράμματος του καναλιού της.

Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μια ακόμα φορά κατάφερε να κάνει τη διαφορά... Αλήθεια, αλλά στο πραγματικά χαρούμενο, αισιόδοξο πολύχρωμο, ρετρό τρέιλερ που έγινε φέτος για το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» η μοναδική που δεν κατάφερε να το ζήσει, να το απολαύσει, να το χαρεί και να μας πείσει γι' αυτό ήταν η ίδια η πρωταγωνίστρια. Λυπηρό...

Εμφανίστηκε χαρούμενη με το... ζόρι, απίστευτα σφιγμένη και στημένη χωρίς να σου βγάζει καμία ζεστασιά, καμιά ανεμελιά, κανέναν αυθορμητισμό.

Με άλλα λόγια, με τη στάση της η «παρουσιάστρια με το ζόρι» του Alpha, ήταν σα να σου έλεγε «πρόσεχε, μην ξεχαστείς και με δεις, επιστρέφω αυτό το Σαββατοκύριακο, άλλαξε κανάλι!» Θα της χαλάσω εγώ χατίρι;»