Όλη η αλήθεια: Σε τραγική κατάσταση η Σπυροπούλου! Κόβεται τελικά η εκπομπή της;

24.11.2016
Τις τελευταίες ημέρες και μετά το επεισόδιο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο εξ αιτίας της προσωπικής της ζωής, αλλά και επειδή οι φήμες θέλουν την εκπομπή της να κόβεται πρόωρα αμέσως μετά τις γιορτές.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φήμες έγιναν ακόμα πιο έντονες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό με τους υπευθύνους του Alpha να φέρονται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής La Biri Biri επικοινώνησαν με τον Alpha για να μάθουν τι ισχύει από όλα τα παραπάνω και τελικά, τίποτα δεν ισχύει.

Σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, γελάνε οι υπεύθυνοι με τις συγκεκριμένες φήμες και δεν τίθεται θέμα κοψίματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το youweekly, η ψυχολογική κατάσταση της παρουσιάστριας είναι «τραγική και δε θέλει να άνθρωπο», ενώ στο κανάλι «υπάρχει προβληματισμός πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση στην ζωντανή εκπομπή του Σαββάτου. Θα αντέξει την ψυχολογική πίεση του κόσμου;»

Συνεπώς, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τη δούμε στις οθόνες μας το ερχόμενο Σάββατο αν και η συγκεκριμένη απόφαση -όπως επισημαίνει το youweekly- είναι της ίδιας της παρουσιάστριας.