Απρόοπτο στον αέρα: Κόπηκε το Πρωινό κι έβαλαν Κωνσταντίνου & Ελένης

28.11.2016
Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για το Πρωινό αφού ήδη μετράει δύο αναποδιές με τη δεύτερη να οδηγεί σε -απροειδοποίητη- αναγκαστική διακοπή της προβολής του.

Η πρώτη αναποδιά ήταν το γεγονός πως στο βίντεο της Σάσα Σταμάτη από την παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις» όπου εκείνη μίλησε με τους πρωταγωνιστές, ο μοναδικός που δε μίλησε ήταν ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Η Σταμάτη εξήγησε πως ήταν κουρασμένος με τη Σκορδά να απαντά με νόημα: «Έπρεπε να βάλεις κανένα μέσο…» και η Σάσα είπε με τη σειρά της: «Τον Λιάγκα. Είχε φύγει ο Λιάγκας».

Λίγο πιο μετά η εκπομπή αναγκάστηκε έκανε ένα τεράστιο διαφημιστικό διάλειμμα διάρκειας 30 λεπτών, αλλά μετά διέκοψε εντελώς και δεν επέστρεψε ποτέ.

Αντί δε αυτής την εμφάνισή του έκανε στη συχνότητα του ANT1 το αθάνατο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο λόγος της διακοπής; Όχι, μην πάει ο νους σου σε σκοτεινά παρασκήνια.

Απλά σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή του ζωντανού προγράμματος ήταν αναγκαστική για τεχνικούς λόγους, διότι έπεσε κεραυνός σε γεννήτρια των εγκαταστάσεων του ΑΝΤ1 και γίνεται προσπάθεια από τους υπευθύνους του σταθμού για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς.