Survivor: Το ντέρμπι της αποχώρησης, η ένωση και ο... Αντετοκούνμπο!

19.04.2018
Survivor: Το ντέρμπι της αποχώρησης, η ένωση και ο... Αντετοκούνμπο!
Ημέρα αποχώρησης η σημερινή και η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει "κόκκινο", όχι όμως μόνο γι' αυτό τον λόγο. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες.

H Ροδάνθη, η Φελίσια και ο Κωσταντίνος είναι οι παίκτες που έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, μιλάμε για ένα πραγματικό ντέρμπι, που όμοιό του δεν έχουν δει στο φετινό Survivor.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Ροδάνθη προέκυψε ως προτεινόμενη από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του νησιού, η Φελίσια ψηφίστηκε από τον Ηλία, ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για αυτή την εβδομάδα και ο Κώσταντίνος ψηφίστηκε από τη Μελίνα, νικήτρια της ατομικής ασυλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαδυκτιακές πληροφορίες, η μάχη δίνεται πόντο-πόντο ανάμεσα στις δυο γυναίκες καθώς λέγεται ότι ο άντρας της παρέας είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές ψήφους από το κοινό. Αν επαληθευτούν ή όχι οι διαρροές θα φανεί σύντομα.

Εκτός από την ψηφοφορία για αποχώρηση, στο χθεσινό επεισόδιο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η ένωση των δύο ομάδων εξηγώντας τι ακριβώς σημαίνει αυτό. [δείτε το βίντεο στο τέλος της είδησης]

Σήμερα βέβαια, ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον ΣΚΑΪ δίνει μια άλλη διάσταση στο σημερινό παιχνίδι καθώς πρόκειται να δοθεί ένα έπαθλο που όμοιό του δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Ιδού τι διαβάζουμε:

Το έπαθλο του σημερινού παιχνιδιού οδηγεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στους Μιλγουόκι Μπακς που συναντούν τους Σέλτικς.
Η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνα θα πετάξει και θα βρεθεί στο γήπεδο των Μιλγουόκι όπου από τις πρώτες θέσεις θα απολαύσει τον αγώνα των δύο ομάδων και τον Έλληνα κορυφαίο μπασκεμπολίστα.
Αμέσως μετά στο Συμβούλιο οι δύο ομάδες θα μάθουν από τον Σάκη Τανιμανίδη ποιος παίκτη αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης.
Ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους Μιλγουόκι Μπάκς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;
Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει και δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης;

«Survivor» απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για τον μεγάλο αγώνα!