Μάγκυ Ταμπακάκη: Το ξανθό λουκ και οι αποκαλύψεις για το MasterChef

19.04.2018
Μάγκυ Ταμπακάκη: Το ξανθό λουκ και οι αποκαλύψεις για το MasterChef
Πρόσωπο της ημέρας για τα τηλεοπτικά σήμερα η τελευταία γυναίκα που είχε απομείνει ανάμεσα στους άνδρες παίκτες του παιχνιδιού μαγειρικής του Star και, όπως ήταν φυσικό, μετά την αποχώρησή της, η πρώτη της εμφάνιση στον αέρα συζητήθηκε πολύ.

Το ενδιαφέρον κέντρισε αρχικά η αλλαγή στο λουκ, που επέλεξε η Μάγκυ Ταμπακάκη, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και εστιάστηκε στο μαλλί. Ξανθιά, πλέον, λοιπόν, η πρώην παίκτρια και μέχρι πρότινος ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του MasterChef, εμφανίστηκε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" και μίλησε ελεύθερα για όλα ξεκινώντας από την πρώτη οικειοθελή της αποχώρηση, εξαιτίας κάποιου θέματος που είχε προκύψει με το παιδί της:

«Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω την λέξη “δίλημμα” για το παιδί μου. Δεν μπορώ να θέσω ως δίλημμα το παιδί μου, εννοείται! Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα άλυτο, αλλά έπρεπε να είμαι δίπλα του και έπρεπε να φύγω. Και το θέμα λύθηκε κατευθείαν, γιατί, όταν γυρίζει η μαμά στο σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα και διευκολύνει και τον μπαμπά. Ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου σε όλα… Το “δίλημμα” ήταν λάθος μου»,

Όσο για την ψυχρή στάση της απέναντι στους κριτές αλλά και το ότι άφησε ένα γράμμα μόνο για τον Τιμολέοντα και έφυγε χωρίς να τους αποχαιρετήσει όλους, είχε επίσης τις εξηγήσεις της.

"Ήμουν χάλια εκείνη την ώρα. Ήμουν άδειεα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Φάνηκε και από τον τρόπο που χαιρέτησα τους κριτές. Μου είπαν να φύγω από το MasterChef και ήθελα να φύγω τρέχοντας. Δεν σκεφτόμουν καθόλου καθαρά. Κάποια στιγμή τους χαιρετάω και φεύγω. Ακούω κάποιον να ρωτάει αν θα αφήσω ένα γράμμα. Γυρνάω, γράφω δυο λέξεις στο χαρτί και λέω 'αυτό για τον Τιμολέοντα΄. Αφού έτσι ένιωσα".

Αυτά είπε μεταξύ άλλων η Μάγκυ, προσθέτοντας ότι όσο κακό και αν ακούγεται αυτό, θα ήταν υποκρισία να πει ότι θα της έλειπαν όλοι και ότι "θα τα πούμε έξω", ενώ δήλωσε ξανά πως επιθυμία της είναι να κερδίσει ο Τιμολέοντας.

Ιδού και ένα απόσπασμα από την εκπομπή, ενώ στις φωτογραφίες η ξανθιά Μάγκυ ποζάρει με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Γιώργο Κρικοριάν από τη "Φωλιά των Κου Κου".