Survivor: Ποιος αποχώρησε ένα βήμα πριν από την ένωση;

20.04.2018
Survivor: Ποιος αποχώρησε ένα βήμα πριν από την ένωση;
Πολύ έντονο το χθεσινό επεισόδιο για τους παίκτες και των δύο ομάδων καθώς εκτός από το Συμβούλιο της αποχώρησης, έπαιξαν για το "μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο Survivor", όπως τόνισε και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ανακοίνωσε το έπαθλο, που εμείς γνωρίζαμε ήδη από χθες ύστερα από ανακοίνωση του σταθμού και οι παίκτες τρελάθηκαν. Πώς θα μπορούσαν να μην τρελαθούν εξάλλου. Όλοι ήθελαν σαν τρελοί να "πετάξουν" στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι όπου, από τις πιο πλεονεκτηκές θέσεις στο γήπεδο, θα δούν από κοντά τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες των Milwaukee Bucks & Boston Celtics με πρωταγωνιστή τον "δικό μας" Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα, αλλά ήταν οι Διάσημοι που συνεχίζοντας το τρελό σερί νικών έβρισκαν τον στόχο πολύ πιο εύκολα και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ΗΠΑ!!!

Λίγο αργότερα, έφτασε η ώρα της αποχώρησης με τον Σάκη να ανακοινώνει ότι ήταν η Λετίτσια Τσαλαπάτη [φωτό κάτω] η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Η Ροδάνθη τη "γλίτωσε" για τέταρτη φορά -μάλιστα φάνηκε να μην πιστεύει ούτε και η ίδια το αποτέλεσμα- και θα πραγματοποιήσει τον προσωπικό της στόχο, που όπως αποκάλυψε ήταν να φτάσει ως το πάρτι της ένωσης, που θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όποιον ασχολήθηκε ή χάρηκε που με είδε ή ταυτίστηκε με κάτι δικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Σίγουρα όσο και να τη ζήσεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Δηλαδή, όσο αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει και αποχωρείς, θα σε… τσούζει πάντα. Αλλά εάν σκεφτείς ότι κατάφερες να έρθεις, δεν υπάρχει τίποτα που να σε πληγώνει σε αυτό. Γιατί είσαι πραγματικά επίλεκτος αν βρεθείς εδώ πέρα. Οπότε είμαι και πάλι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ που το έζησα», είπε μεταξύ άλλων η Φελίσια λίγο πριν αποχαιρετήσει. Και αναμένουμε τη συνέχεια...