Survivor: Ποια ομάδα έφαγε το ψάρι και προς τι τα νεύρα;

24.04.2018
Survivor: Ποια ομάδα έφαγε το ψάρι και προς τι τα νεύρα;
Ημέρα επάθλου φαγητού η χθεσινή και όπως ήταν φυσικό, η μάχη ήταν σκληρή. Και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν το δείπνο τους, αλλά τελικά, ποια τα κατάφερε;

Μία μέρα μετά το ταξίδι στην Αμερική και τη συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Διάσημοι κατάφεραν πάλι να επικρατήσουν στο στοίβο μάχης, αλλά και στο παιχνίδι ερωτήσεων, και να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού που για χθες ήταν ένα πλούσιο δείπνο με ψάρι, αλλά και ένα προφιτερόλ.

Οι Μαχητές έχασαν ακόμη μια φορά ανάλογο έπαθλο και η ένταση μεταξύ τους μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ. Συγκεκριμένα ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος εκείνος που "γκρίνιαξε" πιο πολύ, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι κάποιοι συμπαίκτες του στον πάγκο φαίνονται αδιάφοροι και δεν συμμετέχουν σε καμμία ομαδική εκδήλωση.

"Δεν μπορούμε να είμαστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στον πάγκο", είπε συγκριμένα, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε στην καλύβα, βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο της Μελίνας, η οποία δεν δίστασε να "δώσει" τη Ροδάνθη ως αδιάφορη, με το μόνο που την ενδιαφέρει να είναι να τρώει!

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στην ομάδα των Μαχητών αν συνεχίσουν οι ήττες!