Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πότε αποχαιρετά την εκπομπή

24.04.2018
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πότε αποχαιρετά την εκπομπή
Η περασμένη εβδομάδα θα ήταν η τελευταία πριν γεννήσει η δημοφιλής παρουσιάστρια, όμως, όπως φάνηκε, οι εν λόγω πληροφορίες ήταν βασισμένες σε... ράδιο αρβύλα. Ήρθε λοιπόν, η ίδια σήμερα και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός έχουν ήδη δυο κόρες και περιμένουν τώρα τον υιό. Όπως είχε δηλώσει από την αρχή της εγκυμοσύνης της, η 35χρονη παρουσιάστρια, είχε σκοπό να παραμείνεί στο πόστο της όσο της επιτραπεί. Δεν θα ήθελε όμως να γεννήσει στον αέρα, οπότε, αυτή θα είναι τελικά η τελευταία της εβδομάδα, στην εκπομπή "Happy Day".

«Να σας πω την αλήθεια, χθες ένιωθα κάπως… Περπατούσα και αγκομαχούσα. Σήμερα νιώθω πιο δυνατή, είναι θέμα διάθεσης, δεν ξέρω… Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω σταματήσει, μην αγχώνεστε. Εντάξει, δεν θέλω να μου συμβεί και στον αέρα. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί στον αέρα. Ας κρατήσουμε και κάτι για τον εαυτό μας», δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί η Σταματίνα αποκαλύπτοντας ότι θα γεννήσει στο μαιευτήριο Μητέρα. Με το καλό.