Power of Love: Η αποχώρηση Δώρου - Αθηνάς και η ερωτική ανάρτηση [photos]

02.05.2018
Power of Love: Η αποχώρηση Δώρου - Αθηνάς και η ερωτική ανάρτηση [photos]
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του ριάλιτι του Star που καταφέρνει πάντα να κερδίζει τη "μερίδα του λεόντος" στα σχόλια εντός και εκτός πλατό.

Σήμερα, ήταν μια μεγάλη μέρα για την Αθηνά και τον Δώρο, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του. Το κορίτσι του, όπως ήταν αναμενόμενο, του ευχήθηκε με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ του Gossiptv μεταδίδει ότι οι δυο παίκτες έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Αθηνά στο αεροδρόμιο όπου περίμενε την πτήση για Κύπρο, όπου προφανώς την περίμενε ο "καλός" της.

Η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Προς το παρόν, ιδού μερικά από τα "χτυπήματα" της Αθηνάς στο Instagram για τον αγαπημένο της, ξεκινώντας από το σημερινό, εορταστικό!

Από που να ξεκινήσω και τι να πω για αυτόν τον ΥΠΕΡΟΧΟ άνθρωπο !! Για το ποσο τυχερή νιώθω που μπήκες στην ζωή μου και ξέρω πως δεν θα φύγεις θα μείνεις δίπλα μου , κοντά μου να ξεπεράσουμε το κάθε εμποδιο μαζί γιατί μπορούμε και το αξίζουμε !! Όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι κάνουμε λάθη κανεις δεν είναι τέλειος όλοι είμαστε ατελείς !! Νιώθω τόσο τυχερή Δώρο μου που ακόμη και μέσα από αυτο το ”παιχνίδι” γνώρισα εσένα !! Ήταν μοιραίο αγάπη μου να συναντηθούμε !! Ο δρόμος μας από δω και πέρα είναι κοινός και όχι διαφορετικός !! Και αν δεν σε γνώριζα εδω η ζωή θα τα έφερνε έτσι που σίγουρα κάπου αλλου εκεί έξω εμείς οι δυο θα βρισκόμασταν γιατί είμαστε ο ένας για τον άλλον !! ΕΓΩ & ΕΣΥ !! Ποσο μοιάζουμε εσωτερικά και εξωτερικά .. είσαι ο άντρας που η κάθε γυναίκα θα ήταν τυχερή να σε έχει .. και βρέθηκα εγώ !! Εγώ είμαι αυτή η τυχερή !! Όσο υπάρχει αγάπη , σεβασμός και εμπιστοσύνη ΚΑΝΕΙΣ Μ’ακους ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπει ανάμεσα μας και ας λέει ο κάθενας ότι θέλει !! Εμεις και μόνο εμεις ξέρουμε τι νιώθουμε πραγματικά ο ενας για τον άλλον !! @dorospan Σ’αγαπω !! 😌☺️❤️🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Xrisantidou (@athina_xrisantidou) στις

Η ευτυχία στην αγάπη είναι κάτι περισσότερο από απλή ηρεμία και ανακούφιση. Δε βρίσκεται στο κυνήγι των στιγμιαίων απολαύσεων, ούτε στην αποδοχή του ορισμού που κάποιος άλλος δίνει γι’ αυτή. Η ευτυχία που δυο άνθρωποι που αγαπιούνται βρίσκουν ο ένας στον άλλο δημιουργείται από τους ίδιους, μέσω της υπομονής και της συνεχούς προσπάθειας για κάτι καλύτερο στην σχέση τους .Όταν υπάρχει ο σεβασμός , η υπομονή και η θέληση να δημιουργείς μοναδικά συναισθήματα και ξεχωριστές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να ζήσεις ..!! Με τον άνθρωπο που σε κανει να νιώθεις ο εαυτός σου , ο άνθρωπος που θα σε μαλώσει εκεί που είσαι λάθος και ταυτόχρονα θα σε ανεβάσει πιο ψηλά και από τον εαυτό του βγάζοντας τον εγωισμό του έξω ακόμη και εκεί που δεν είναι λάθος . Αυτός , ναι αυτός που αγάπησε την κάθε ατέλεια σου και συνεχίζει να την αγαπά ..!! Αυτούς να εκτιμάτε μα πάνω απ'ολα να αγαπάτε γιατί τέτοιοι άντρες μια φορά θα μπουν στην ζωή σας ..!! Γιατί στο τέλος η αγάπη νικά !! ( Backstage από την πρώτη μας έξοδο στο εστιατόριο έξω από το σπίτι του Power of Love ) 😌❤️🙏🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Xrisantidou (@athina_xrisantidou) στις