Survivor: Αποχώρηση με εντάσεις, πρωτόγνωρες αποκαλύψεις και μαχαιρώματα [video]

04.05.2018
Survivor: Αποχώρηση με εντάσεις, πρωτόγνωρες αποκαλύψεις και μαχαιρώματα [video]
Ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης είδαμε χθες το βράδυ καθώς ακούστηκαν πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν γνωστά μόνο μεταξύ των παικτών, πράγματα που γινόταν όταν έκλειναν οι κάμερες.

Υποψήφιοι ήταν ο Νάσος, ο Σώζων και ο Στέλιος και το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους δυο πρώτους. Λίγο πριν ανακοινωθεί η "ετυμηγορία" όμως, υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Στέλιο Κρητικό και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, που μάλιστα προχώρησε σε ένα άλλο επίπεδο, όταν ο πρώτος -προφανώς αγανακτισμένος- πήρε την απόφαση να "ανοίξει το "στόμα του γιατί, όπως είπε, "δεν μπορεί να καλύπτει άλλο πρόσωπα και καταστάσεις".

Ο Σώζων επέμενε στην θεωρία του ότι όλοι τον αφήνουν "απ' έξω", ότι τρέχει και δεν τους φτάνει και ο Στέλιος τον έβγαλε στη "σέντρα" ξεκινώντας μάλιστα από την πρώτη στιγμή που ο πρώτος μπήκε στο παιχνίδι.

«Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος. Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα.

Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”»

Οι αποκαλύψεις του Στέλιου συνεχίστηκαν και έφτασαν σε πιο προσωπικό επίπεδο όταν ο Σώζων "έκρινε την αντίδραση του όταν μίλησε με τα παιδιά του ως υπερβολική", και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Στο βίντεο πιο κάτω μπορείς να δεις όλο το επίμαχο απόσπασμα που αφήνει την ομάδα των διασήμων -και ιδιαίτερα τον Σώζοντα- σε μια πολύ περίεργη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού