Dancing With The Stars 6: Ιδού ο μεγάλος νικητής [video]

05.05.2018
Dancing With The Stars 6: Ιδού ο μεγάλος νικητής [video]
Βραδιά τελικού χθες για το χορευτικό σόου του ANT1 και η αυλαία έπεσε με τον πιο απολαυστικό τρόπο για όλους τους θαυμαστές του. Με πολύ ωραία κοστούμια, χορογραφίες και επιστροφές. Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες επέστρεψαν στον "παρκέ του εγκλήματος".

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βαγγέλης Κακουριώτης και Όλγα Πηλιάκη, διασταύρωσαν τα... χορευτικά τους παπούτσια στο παρκέ του Dancing With The Stars και ενθουσίασαν κριτές και κοινό που είχε τον τελικό λόγο σε αυτή τη δοκιμασία.

Οι κριτές ψήφισαν μεν, η ψήφος τους δεν μέτρησε δε καθώς το αποτέλεσμα κρίθηκε αποκλειστικά από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Και το κοινό αποφάσισε αρχικά αφήνοντας στην τρίτη θέση την Όλγα Πηλιάκη.

Βαλαβάνη και Κακουριώτης εμφανίστηκαν με νέες χορογραφίες και η ετυμηγορία βγήκε χαρίζοντας το μεγάλο έπαθλο στον Βαγγέλη και την ντάμα του Νικολέτα, για την οποία είπε και τα καλύτερα λόγια μόλις είχε την ευκαιρία..

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νικολέτα που ήταν δίπλα μου από την αρχή και πίστεψε σε εμένα. Το χρόνο που αφιέρωσε για κάθε αποτέλεσμα, για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε χορογραφία. Να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και μας χάρισε την πρώτη θέση. Με τις ψήφους όχι μόνο μας έδωσε την πρώτη θέση, αλλά έδωσε και πάρα πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Πολύ απλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα έχουμε καλύτερες κοινωνίες. Είναι πολύ σημαντικό. Να ευχαριστήσω την παραγωγή για όλα αυτά που οργάνωσε. Είναι ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και την κριτική επιτροπή για όλα τα σχόλια, και για τα αρνητικά που με έκαναν καλύτερο και για τα θετικά. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ»,