Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι-έκπληξη, ο νυχτερινός αγώνας και τα... μαχαιρώματα [video]

17.05.2018
Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι-έκπληξη, ο νυχτερινός αγώνας και τα... μαχαιρώματα [video]
Από τη στιγμή που ξαναμοιράστηκε η τράπουλα και δημιουργήθηκαν νέες ομάδες, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και δεν είναι ευχάριστες.

Για την ασυλία έπαιζαν χθες οι παίκτες και την κέρδισαν οι Μαχητές, φέροντας τους Διάσημους στην άβολη θέση να ψηφίσουν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Πριν από την ψηφορορία, όμως, το συμβούλιο του νησιού πήρε "φωτιά" από τις ατάκες που εκσφενδονίζονταν εκατέρωθεν, με πρώην συμπαίκτες να "καρφώνουν" ο ένας τον άλλο ανοιχτά, για αλλαγή συμπεριφοράς.

Ξεχωρίζουμε τα βέλη ανάμεσα σε Ηλία και Μελίνα, οι οποίοι αλληλοκατηγορήθηκαν εμπλέκοντας και τον Χάρη στην όλη κουβέντα. Ιδού το απόσπασμα.

Λίγο νωρίτερα είχαμε και τις δηλώσεις της Εύης, η οποία εξέφρασε τη λύπη της κυρίως για τη αλλαγή της σχέσης της με την Κατερίνα, αλλά και την έκπληξη με τις αλλαγές που έφεραν οι νέες ομάδες..

Και ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας ανάμεσα στους Διάσημους που έφερε στη "σέντρα" τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη από την κάλπη, τη Βιργινία Δικαιούλια από την ψήφο της Κατερίνας που ψήφισε ως πολυτιμότερη παίκτρια και τον Χάρη Γιακουμάτο, τον οποίο υπέδειξε η Μελίνα ως νικήτρια της ατομικής ασυλίας.

Και τώρα, αναμένουμε αύριο ένα αγώνισμα που δεν έχουμε ξαναδεί, ένα βραδινό αγώνισμα και μια αποχώρηση που θα συζητηθεί, ενώ τα μαχαιρώματα συνεχίζονται ακάθεκτα. Ιδού και το τρέιλερ.