Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και το "σπάσιμο" της Δαλάκα [video]

18.05.2018
Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και το "σπάσιμο" της Δαλάκα [video]
Επεισόδιο αποχώρησης το χθεσινό και οι εντάσεις μεταξύ των δύο -νέων- ομάδων όχι μόνο συνεχίστηκαν, αλλά εντάθηκαν κιόλας.

Το reality φαίνεται να υπερισχύει του αγώνα επιβίωσης στο φετινό Survivor και ειδικά μετά την αλλαγή των ομάδων, η κατάσταση φαίνεται να οδεύει... εκτός ελέγχου.

Διάσημοι και Μαχητές μονίμως "έτοιμοι για... Ζήτω", φτάνουν και την παραμικρή κατάσταση στα άκρα. Τίποτα πια δεν θυμίζει την κατάσταση πριν από την αλλαγή. Μια μικρή αντίσταση ίσως βλέπουμε από Ντάρια και Βιργινία που όμως και αυτή... χαλαρώνει. Χθες, για παράδειγμα, η Ντάρια επισκέφτηκε τη Βιργινία και τα είπαν λίγο, παρόντος και του Χάρη, ο οποίος ζήτησε τη γνώμη της για όλα όσα έγιναν. Εκείνη στον Χάρη δε μίλησε , αλλά μόλις γύρισε στην καλύβα των Μαχητών, τα μετέφερε όλα χαρτί και καλαμάρι...

Οι εντάσεις μεταφέρθηκαν φυσικά και στον στοίβο όπου ο Σάκης υποδέχτηκε τις δυο ομάδες για βραδυνό αγώνα και όταν ξεκίνησαν τα ματσαρίσματα, ξεκίνησαν και τα όργανα...

Η Ροδάνθη ανακοίνωσε ότι δεν θα έπαιζε γιατί φορούσε φακούς και δεν ήθελε να τους χάσει, οι Διάσημοι, θεώρησαν -και όπως εξήγησαν 'ανοιχτά' αργότερα- ότι αυτό έγινε "επι τούτου" για να μείνει εκτός ως πιο αδύναμη παίκτρια και η Δαλάκα, περνώντας στην "αντεπίθεση" όταν ήταν να διαλέξει αντίπαλο, φώναξε το όνομα του Νάσου, γράφοντας ιστορία! Το πρώτο ζευγάρι άντρα-γυναίκα στο Survivor "έπαιξε" και ο Παπαργυρόπουλος έχασε. Όχι όμως και οι Μαχητές, που στο τέλος πήραν ακόμη μία νίκη (10-5) και κάθισαν σε πλούσιο τραπέζι!!!

Στη συνέχεια βέβαια η Κατερίνα Δαλάκα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση, και γιατί επέλεξε να τους της "σπάσει", με τη Μελίνα να επιβεβαιώνει τη θεωρία της...

Η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού έφτασε και τα μαχαίρια βγήκαν καλά ακονισμένα ακόμη μία φορά... Ξανά εντάσεις με πρωταγωνιστές τον Ηλία και τον Χάρη -ο Νικόλας πάλι δεν είπε κουβέντα- ενώ κουβέντες αντάλλαξαν και η Ροδάνθη με τη Μελίνα. Μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι ήταν η Κώστας, η Βιργινία και ο Χάρης..

Ο παίκτης που έφυγε τελικά ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, ο οποίος με ιδιαίτερη σεμνότητα τόνισε πόσο ευγνώμων είναι για τα όσα έζησε μέχρι τώρα προσθέτοντας πόσο λυπάται που δεν μένει κι άλλο, καθώς "είχε κι άλλα να δώσει".