Survivor: Το πιο συγκινητικό επεισόδιο από την αρχή του παιχνιδιού - "Λύγισαν" και τα σίδερα [video]

30.05.2018
Survivor: Το πιο συγκινητικό επεισόδιο από την αρχή του παιχνιδιού - "Λύγισαν" και τα σίδερα [video]
Πραγματικά δεν υπήρχε προηγούμενο! Οι εικόνες που έφτασαν χθες το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο στα σαλόνια μας έφεραν δάκρυα στα μάτια ακόμη και των πιο "σκληρών" θεατών.

Δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα οι παίκτες ότι θα έβλεπαν τους δικούς τους ανθρώπους και μάλιστα εκεί στην άκρη του κόσμου όπου ζουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής τους τους τελευταίους πέντε μήνες.

Κι όμως... Το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας το "τερμάτισε" φέροντας στον Άγιο Δομίνικο συγγενείς ή συντρόφους Διασήμων και Μαχητών, σε ένα επεισόδιο που έκανε και τους πιο "σκληρούς" να το ρίξουν το δάκρυ..

Ο πατέρας της Βιργινίας, ο αδελφός της Κατερίνας, η μητέρα του Χάρη, η κοπέλα του Τσίλη, ο σύντροφος της Μελίνας, η μητέρα της Ροδάνθης, ο αδελφός του Πάνου, η μητέρα της Εύης, ο αδελφός του Νάσου, η κοπέλα του Ηλία, ο αδελφός του Νικόλα και τέλος, η Λάουρα, σύντροφος του Μιχάλη -και προσωπική φίλη του Σάκη, όπως την προσφώνισε ο ίδιος!

Στιγμές πραγματικά συγκινητικές που δεν περιγράφονται με λόγια. Ιδού:

Οι δυο ομάδες ρίχτηκαν με πάθος στον στίβο μάχης καθώς το έπαθλο ήταν ένα ολόκληρο απόγευμα για τους νικητές μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους! Βέβαια, επειδή και η παραγωγή δεν είναι από πέτρα, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης μετά τη λήξη του αγωνίσματος όπου κέρδισαν τελικά οι Διάσημοι, ΚΑΙ οι Μαχητές θα είχαν τη δυνατότητα να περάσουν λίγες στιγμές με τους δικούς τους που έκαναν τόσα χιλιόμετρα.

Οι στιγμές πάρα πολύ συγκινητικές σε όλες τις συναντήσεις, που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια..