Τατιάνα Στεφανίδου και Μένιος Φουρθιώτης εκτός Ε: Τα επόμενα σχέδιά τους

31.05.2018
Τατιάνα Στεφανίδου και Μένιος Φουρθιώτης εκτός Ε: Τα επόμενα σχέδιά τους
Αναβρασμός στα κανάλια ενόψει καλοκαιριού και ολοκλήρωσης συμβολαίων. Η τράπουλα ξαναμοιράζεται και, όπως φαίνεται, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι από τα... χαρτιά.

Το ένα ρεπορτάζ μετά το άλλο αποκαλύπτει ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρει την Τατιάνα Στεφανίδου, ούτε όμως και τον Μένιο Φουρθιώτη, στο Ε, που ως γνωστόν φέτος έχει αλλάξει διοίκηση και πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Χωρίς να υπάρχει φυσικά επίσημη ανακοίνωση, ρεπορτάζ του youweekly θέλει την Τατιάνα Στεφανίδου να συζητά σοβαρά με τον πρώην ιδιοκτήτη του Ε, Φίλιππο Βρυώνη, με σκοπό τη μετακίνηση της στο Extra, το οποίο εκείνος σκέφτεται να αλλάξει ριζικά. Θα ήθελε λοιπόν, σίγουρα κοντά του ένα όνομα σαν της αυτό της Τατιάνας.

Όσον αφορά στο θέμα του Μένιου Φουρθιώτη, οι πληροφορίες έρχονται από την εκπομπή "Στη Φόρα" της τηλεόρασης του ΑΡΤ. Λέγεται λοιπόν ότι μόλις χθες έμαθε ο παρουσιαστής ότι η εκπομπή του "Αποκαλυπτικά" κόβεται και πως ο ίδιος αποχωρεί από το κανάλι. Πληροφορίες θέλουν τον Φουρθιώτη έξαλλο, αποφασισμένο "να μην το αφήσει έτσι", να απειλεί με μηνύσεις.

Και στις δυο περιπτώσεις, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, όμως ενδεικτικό είναι το χθεσινό ποστάρισμα του Μένιου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ιδού:

Μόλις πριν από λίγο, υπήρξε και νέο ποστάρισμα το οποίο και παραθέτουμε..